Granule de argilă 5 l (8-12 mm)
  • Granule de argilă 5 l (8-12 mm)
  • Granule de argilă 5 l (8-12 mm)-2

Granule de argilă 5 l (8-12 mm)

Pot fi folosite în grădină și pentru plante cu ghivece! Poate funcționa ca mulci, sau în scopuri decorative, și poate preveni, de asemenea, creșterea excesivă a buruienilor și un rol important în sistemul de apă, de asemenea. În timpul verii, în caldura mare se... Descriere detaliată
12,06 RON (tax excl.: 9,50 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-15 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-15 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Pot fi folosite în grădină și pentru plante cu ghivece! Poate funcționa ca mulci, sau în scopuri decorative, și poate preveni, de asemenea, creșterea excesivă a buruienilor și un rol important în sistemul de apă, de asemenea. În timpul verii, în caldura mare se pune un strat de granule pe partea de sus a vasului și împiedică să se usuce rapid rădăcinile, iar în timpul iernii umidifica plantele în camera încălzită și uscată si previne supraudarea de asemenea. Vara este de ajutor in grădină, de asemenea, pentru culturile care necesită mai multă apă ca stratul de sol să nu se usuce prea repede. Deci servește un scop util în timpul iernii sau verii pentru îngrijirea corespunzătoare a plantelor. În cazul în care iarna se varsă granulele pe partea de sus a solului, dar accidental se udă planta prea tare granulele de argilă scurg excesul de apă, astfel încât rădăcinile plantelor nu va putrezi, iar atunci când au puțină apă, din granule ajunge umezeala încet înapoi la plante. Astfel, cei care au tendința de supraudare, neapărat trebuie să obține granule, deoarece culoarea bilelor arată gradul de umeditate a solului, bilele de culoare deschisă indică un sol uscat, în timp ce culorae mai inchisă indică un sol mai umed.
Producător
Florimo
Referință
T03351
Greutate
1.50 kg
În stoc
10+ db
Szobanövény
igen
Díszkert
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie