cs-mâner lemn 130 cm FSC(R) 100%

T04286
Mânerele de lemn combisystem FSC 100% din lemn GARDENA permit prelungirea individuală a tuturor uneltelor combisystem. Lemnul de frasin elastic, de calitate superioară din Europa reduce vibraţiile şi este certificat FSC. Aceasta înseamnă că numai lemnul din pădurile bine administrate şi durabile este utilizat pentru producerea mânerelor - garant... Specificație detaliată
72,09 RON (net: 56,76 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Mânerele de lemn combisystem FSC 100% din lemn GARDENA permit prelungirea individuală a tuturor uneltelor combisystem. Lemnul de frasin elastic, de calitate superioară din Europa reduce vibraţiile şi este certificat FSC. Aceasta înseamnă că numai lemnul din pădurile bine administrate şi durabile este utilizat pentru producerea mânerelor - garantat. Mânerul cu o lungime de 130 cm este aderent şi se potriveşte bine în mână. Un tub de aluminiu anodat are un înveliş de plastic la capătul mânerului şi garantează o conectare rezistentă şi o prindere sigură a uneltei combisystem. Şurubul de fixare cu componente din plastic moale pentru fixarea uneltei combisystem este ataşat sigur, astfel încât acesta nu se poate pierde. Perioada de garanţie este de 25 de ani. Sfat: Pentru activităţi de tragere şi de împingere, trebuie să se utilizeze un mâner mai lung; pentru mişcări de săpare, este potrivit un mâner mai scurt.
Greutate: 0.565 kg
Lungime: 1300 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.