Perie de frecare manual

T10700
Peria de frecare manual GARDENA cu sistemul GARDENA original cu scurgere de apă poate curăța cu ușurință și temeinic suprafețele puternice. Pensula elastică se poate potrivi în cele mai înguste orificii, astfel încât să puteți curăța ușor uneltele de grădină, cizme de cauciuc, cutii de gunoi și așa mai departe. Fluxul de apă poate fi reglat sau... Specificație detaliată
81,38 RON (net: 64,08 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Peria de frecare manual GARDENA cu sistemul GARDENA original cu scurgere de apă poate curăța cu ușurință și temeinic suprafețele puternice. Pensula elastică se poate potrivi în cele mai înguste orificii, astfel încât să puteți curăța ușor uneltele de grădină, cizme de cauciuc, cutii de gunoi și așa mai departe. Fluxul de apă poate fi reglat sau blocat în mod continuu. Pentru o curățare mai eficientă, poate fi utilizată cu tije de sapunuri GARDENA. Curățarea este cât se poate de ușor. Nu se poate utiliza cu mânerele Original GARDENA Cleansystem.

Greutate: 0.3 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.