cs dispozitiv pentru colectarea fructelor

T10750
Colectarea fructelor care cad din copac este ușor de făcut fără îndoire cu colectorul de fructe Gardena combisystem. Datorită plăcuțelor flexibile din plastic, fructele pot fi preluate de la 4 la 9 cm. Nu contează dacă doriți să colectați nucile sau merele, pur și simplu împingeți selectorul de fructe acolo și fructele vor fi colectate. Specificație detaliată
338,14 RON (net: 266,25 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Colectarea fructelor care cad din copac este ușor de făcut fără îndoire cu colectorul de fructe Gardena combisystem. Datorită plăcuțelor flexibile din plastic, fructele pot fi preluate de la 4 la 9 cm. Nu contează dacă doriți să colectați nucile sau merele, pur și simplu împingeți selectorul de fructe acolo și fructele vor fi colectate.

Greutate: 0.85 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.