Siloze de compost AL-KO K 390

T01406
A QUIKLINK egy olyan különleges szerves tápanyag, mely gazdag aminosavakban és peptidekben, valamint hozzáadott mikroelemeket tartalmaz (réz, vas, molibdén, mangán és cink). A biológiailag aktív összetevők (nyomelemek, aminosavak és peptidek) a gyökér növekedését és a gyökérszövetek erősödését, megvastagodását (lignikfikáció) serkentik. A benne... Specificație detaliată
464,17 RON (net: 365,49 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

A QUIKLINK egy olyan különleges szerves tápanyag, mely gazdag aminosavakban és peptidekben, valamint hozzáadott mikroelemeket tartalmaz (réz, vas, molibdén, mangán és cink). A biológiailag aktív összetevők (nyomelemek, aminosavak és peptidek) a gyökér növekedését és a gyökérszövetek erősödését, megvastagodását (lignikfikáció) serkentik. A benne található molibdén elengedhetetlenül fontos a vegetatív növényi részek fejlődéséhez. Fokozza az anyagcserét, ezzel segít a környezeti stresszhatások és a patogének leküzdésében. Rendkívül jól működik a mikorrhiza gombákkal. Felhasználható csepegtető öntözéssel és lombtrágyaként is.
Biotermesztésben felhasználható az EC REG. 834/2007-es rendelet alapján.

Adagolás:
Kertészeti kultúrákban: 3-5 l/ha, palántázás után kijuttatva
Új telepítésű szőlőültetvényekben és gyümölcsösökben: 4-6 l/ha, ültetés után kijuttatva.

Kiszerelés: 1 l, 10 l, 1000 l

Összetevők:
Réz, vízoldható (Cu)0,1%
Vas, vízoldható (Fe)1%
Mangán, vízoldható (Mn)0,7%
Molibdén, vízoldható (Mo)0,02%
Cink, vízoldható (Zn)0,3%

Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Bio

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.