Ardei Albaregia 0,5g
  • Ardei Albaregia 0,5g

Ardei Albaregia 0,5g

Este unul dintre soiurile cu cele mai mari fructe, de creștere continuă, productiv, pentru câmp liber. Frunzișul este bogat, sistemul de ramificație al tufișului este solid. Fructele erecte sunt puțin segmentate, cu o greutate medie de 90-100 gr, sunt pentru... Descriere detaliată
3,35 RON (tax excl.: 2,64 RON)
Transport
face
Preluare personală:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-4 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-4 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Este unul dintre soiurile cu cele mai mari fructe, de creștere continuă, productiv, pentru câmp liber. Frunzișul este bogat, sistemul de ramificație al tufișului este solid. Fructele erecte sunt puțin segmentate, cu o greutate medie de 90-100 gr, sunt pentru umplere, sunt albe, dulci. Ardeiul este o plantă care are nevoie de căldură, de lumină, de substanțe nutritive și de apă. Are nevoie de un loc bogat în humus, un loc însorit, fără vânt. Semănare: de februarie până martie în solare sau în sere încălzite. Germinează la o temperatură de 18-22°C, în 10-14 zile. Adâncime de semănare: 1-2 cm. După răsărirea se face repicarea. Se plantează în câmp liber după mijlocul lunii mai, după ce trece riscul înghețului. Cantitatea de semințe necesară: 10-15 gr pentru 1000 de răsaduri. Schema de plantare: 60 x 30 cm. Recolta: de iulie până septembrie.
Producător
Kertimag
Referință
T06434
Greutate
0.00 kg
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Fehér Brigitta

Tisztelt Cím! Érdeklődnék, hogy ha a termék nincs jelenleg készleten akkor várhatóan mikor lesz belőle? Lesz e még egyáltalán?
Köszönöm válaszukat!

#44991

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie