Ardei Amy 0,4 g
  • Ardei Amy 0,4 g

Ardei Amy 0,4 g

  • Kertimag
  • T06438
Este un soi cu perioadă medie de vegetație, foarte productiv, de creștere mai joasă (40-50 cm), pentru câmp liber și pentru seră. Fructele sunt mari, de formă conică, alungite, cu pulpă groasă, în poziție atârnată. Greutatea medie este de 90-100 g, de culoare... Descriere detaliată
3,10 RON (tax excl.: 2,44 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-3 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-3 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Este un soi cu perioadă medie de vegetație, foarte productiv, de creștere mai joasă (40-50 cm), pentru câmp liber și pentru seră. Fructele sunt mari, de formă conică, alungite, cu pulpă groasă, în poziție atârnată. Greutatea medie este de 90-100 g, de culoare alb-gălbui, și roșu la maturare, cu gust dulce. Ardeiul este o plantă care are nevoie de căldură, de lumină, de substanțe nutritive și de apă. Are nevoie de un loc bogat în humus, un loc însorit, fără vânt. Semănare: de februarie până martie în solare sau în sere încălzite. Adâncime de semănare: 1-2 cm. După răsărirea se face repicarea. Se plantează în câmp liber după mijlocul lunii mai, după ce trece riscul înghețului. Cantitatea de semințe necesară: 10-15 gr pentru 1000 de răsaduri. Schema de plantare: 50 x 30 cm. Recolta: de iulie până septembrie.
Producător
Kertimag
Referință
T06438
Greutate
0.00 kg
În stoc
1-10 db
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában