Ardei Szentesi piacos 0,5g
  • Ardei Szentesi piacos 0,5g

Ardei Szentesi piacos 0,5g

Este un soi cu creștere continuă, cu fructe mari, pentru cultură timpurie și pentru răsaduri. Fructele sunt cu umeri lați, cu capăt bont, stau în formă atârnată, de la verde deschis la maturare capătă culoare roșie, au gust plăcut condimentat, au o greutate... Descriere detaliată
2,57 RON (tax excl.: 2,02 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-3 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-3 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Este un soi cu creștere continuă, cu fructe mari, pentru cultură timpurie și pentru răsaduri. Fructele sunt cu umeri lați, cu capăt bont, stau în formă atârnată, de la verde deschis la maturare capătă culoare roșie, au gust plăcut condimentat, au o greutate medie de 60-70 gr. Are gust excelent pentru ardei umpluți. Ardeiul este o plantă care are nevoie de căldură, de lumină, de substanțe nutritive și de apă. Are nevoie de un loc bogat în humus, un loc însorit, fără vânt. Semănare: de februarie până martie în solare sau în sere încălzite. Adâncime de semănare: 1-2 cm. După răsărirea se face repicarea. Se plantează în câmp liber după mijlocul lunii mai, după ce trece riscul înghețului. Cantitatea de semințe necesară: 10-15 gr pentru 1000 de răsaduri. Schema de plantare: 60 x 30 cm. Recolta: de iulie până septembrie.
Producător
Kertimag
Referință
T06441
Greutate
0.00 kg
În stoc
1-10 db
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie