Ardei Csángó F1 20 semințe
  • Ardei Csángó F1 20 semințe

Ardei Csángó F1 20 semințe

  • Kertimag
  • T06443
Este un hibrid tip capia, cu creștere continuă, cu fructe în poziție atârnată, aplatizate, cu două nervuri. Greutatea este de 120-140 gr. Fructele se coc din verde în roșu, au pulpă groasă, sunt dulci, foarte gustoase. Este potrivit pentru răsaduri și pentru... Descriere detaliată
6,82 RON (tax excl.: 5,37 RON)
Transport
face
Preluare personală:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-4 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-4 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Este un hibrid tip capia, cu creștere continuă, cu fructe în poziție atârnată, aplatizate, cu două nervuri. Greutatea este de 120-140 gr. Fructele se coc din verde în roșu, au pulpă groasă, sunt dulci, foarte gustoase. Este potrivit pentru răsaduri și pentru cultura în câmp liber. Este de creștere mediu viguroasă. Are rezistență bună la stres, este productiv. Gustul excelent se simte cel mai bine în stare coaptă. Semănare: de februarie până martie în solare sau în sere încălzite. Adâncime de semănare: 1-2 cm. După răsărirea se face repicarea. Se plantează în câmp liber după mijlocul lunii mai, după ce trece riscul înghețului. Cantitatea de semințe necesară: 10-15 gr pentru 1000 de răsaduri. Schema de plantare: 80 x 30 cm. Recolta: de iulie până septembrie.
Producător
Kertimag
Referință
T06443
Greutate
0.00 kg
Zöldség
igen
Veteményes kert
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában