Ardei gras roșu California W. 1 g
  • Ardei gras roșu California W. 1 g

Ardei gras roșu California W. 1 g

Ardei cu creștere continuă, cu perioadă lungă de creștere, mare, cu pulpă groasă. Fructele se coc din verde închis în roșu, au o greutate medie de 90-110 gr. Este recomandat pentru cultură în câmp liber și pentru răsaduri. Ardeiul este o plantă care are nevoie... Descriere detaliată
3,10 RON (tax excl.: 2,44 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-3 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-3 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Ardei cu creștere continuă, cu perioadă lungă de creștere, mare, cu pulpă groasă. Fructele se coc din verde închis în roșu, au o greutate medie de 90-110 gr. Este recomandat pentru cultură în câmp liber și pentru răsaduri. Ardeiul este o plantă care are nevoie de căldură, de lumină, de substanțe nutritive și de apă. Are nevoie de un loc bogat în humus, un loc însorit, fără vânt. Semănare: de februarie până martie în solare sau în sere încălzite. Adâncime de semănare: 1-2 cm. După răsărirea se face repicarea. Se plantează în câmp liber după mijlocul lunii mai, după ce trece riscul înghețului. Cantitatea de semințe necesară: 10-15 gr pentru 1000 de răsaduri. Schema de plantare: 60 x 30 cm. Recolta: de iulie până septembrie.
Producător
Kertimag
Referință
T06445
Greutate
0.00 kg
În stoc
10+ db
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie