Pepperoni Tabasco - foarte iute (aprox. 10-20 bucăți)

T10102
Pepperoni Tabasco - foarte iute. Est un soi foarte iute. Când fructele se coc, culoare lor se schimbă în portocaliu sau roșu. Este excelent pentru consum în stare proaspătă sau stropit cu ulei de măsline. De obicei, sunt folosiți la mâncăruri celebre, precum gulașul unguresc sau harissa din Africa de Sud. Are nevoie de soare. Temperatura recoman... Specificație detaliată
14,62 RON (net: 11,51 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Pepperoni Tabasco - foarte iute. Est un soi foarte iute. Când fructele se coc, culoare lor se schimbă în portocaliu sau roșu. Este excelent pentru consum în stare proaspătă sau stropit cu ulei de măsline. De obicei, sunt folosiți la mâncăruri celebre, precum gulașul unguresc sau harissa din Africa de Sud. Are nevoie de soare. Temperatura recomandată de semănare: 20/30°C în câmp, sau în sere. Se seamănă la o distanță de 40 cm între plante, la o adâncime de 1 cm. Asigurăm calitatea excelentă în ambalaj dublu, și răsărirea garantată conform sistemului 3 P.A.C. Perioada de semănare: martie-aprilie, recoltă: iulie-august.
Greutate: 0.02 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.