Pepperoni galben Blumen (10 la 20 de semințe)

T10900
Acest tip este deosebit de potrivit pentru prepararea de feluri de mâncare celebre. Gustul său este aromat și picant în același timp. Exigent la soare. Temperatura de însămânțare recomandată: 20/30 ° C. De asemenea, poate fi plantat într-un cort de folie. La 40cm distanță, 1 cm adâncime. În ambalajele de protecție dublă, oferim cea mai înaltă ca... Specificație detaliată
14,62 RON (net: 11,51 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Acest tip este deosebit de potrivit pentru prepararea de feluri de mâncare celebre. Gustul său este aromat și picant în același timp. Exigent la soare. Temperatura de însămânțare recomandată: 20/30 ° C. De asemenea, poate fi plantat într-un cort de folie. La 40cm distanță, 1 cm adâncime. În ambalajele de protecție dublă, oferim cea mai înaltă calitate, și germinarea garantată prin sistemul 3 P.A.C.


Timpul însămânțării: Mar-Apr, maturitate: Iul-Aug


Greutate: 0.01 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.