Ardei dulce tip "Fehérözön" 0,5g ZKI

T12692
Este un soi universal care este foarte popular pentru toate tipurile de cultivare. Creștere determinată, arbust cu frunziș bogat cu înălțime de 25-40 cm, capacitate bună de regenerare. Nu este sensibil la lipsa de lumină. Fructul este vertical, potrivit pentui umplere, dulce, alb, conic, cu o greutate de 80-90g. Este rezistent la acarienii comun... Specificație detaliată
4,92 RON (net: 3,87 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Este un soi universal care este foarte popular pentru toate tipurile de cultivare. Creștere determinată, arbust cu frunziș bogat cu înălțime de 25-40 cm, capacitate bună de regenerare. Nu este sensibil la lipsa de lumină. Fructul este vertical, potrivit pentui umplere, dulce, alb, conic, cu o greutate de 80-90g. Este rezistent la acarienii comuni ai virusului mozaicului de tutun și este tolerant la acarienii păianjen. Este recomandat pentru plantare, cultivare în aer liber, însămânțare la fața locului. Este ușor de digerat datorită pielii sale subțiri, potrivite pentru consum proaspăt și prelucrare .

Greutate: 0.001 kg
Lăţime: 1 mm
Înălţime: 110 mm
Lungime: 150 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.