Programator Hunter XC interior cu 6 zone

T04751
Descrierea detaliată a produsului Hunter X-CORE aparatul de automatizare interioară cu 6 zone este o automatizare de control al irigației cu înaltă calificare și ușor de utilizat. Senzorul de ploaie poate fi, desigur, conectat, dar în acest interval de preț este rar că este pregatit pentru conectarea senzorului de ploaie Solar Sync. Telecomanda... Specificație detaliată
345,21 RON (net: 271,82 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Descrierea detaliată a produsului


Hunter X-CORE aparatul de automatizare interioară cu 6 zone este o automatizare de control al irigației cu înaltă calificare și ușor de utilizat. Senzorul de ploaie poate fi, desigur, conectat, dar în acest interval de preț este rar că este pregatit pentru conectarea senzorului de ploaie Solar Sync.


Telecomanda permite o mare comoditate prin controlul la distanță. În cazul unei întreruperi a alimentării cu energie electrică, este necesară o baterie rotundă de 3 volți pentru a păstra setările de timp și dată și bateria poate fi comandată separat.



Automatizarea Hunter X-CORE 601 i-E are aceeiași proprietăţi ca și predecesorul său XC:


- două supape electromagnetice pot fi conectate la o ieșire plus un releu de pornire a pompei sau o supapă principală


- Aliniere la anotimp de la 0 la 150% în creșteri de 10%


- Programul A, B și C cu 4 timpi de pornire pentru fiecare program


- Porniți zonele cu o pauză de udare programabilă


- senzorul poate fi programat în funcție de zonă


- programul poate fi salvat și rechemat


- memorie neîntreruptibilă


- memorie de securitate pentru stocarea programului



Caracteristicile de comoditate a automatizarii pentru controlul irigării X-CORE



X-CORE este proiectat pentru a conecta senzorul SOLAR SYNC Weather Sensor. Cu senzorul climatic SOLAR SYNC, în caz dacă vremea se schimbă, automatic se schimbă sistemul  X-CORE, cu modificarea timpului de irigare fără intervenția omului.



X-CORE este potrivit pentru telecomandă: în grădină puteți opera cu ușurință orice zonă. Telecomanda ROAM-KIT este conectată la sistemul automat X-CORE cu conectorul SmartPort furnizat.

Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.