Megafol 1 l
  • Megafol 1 l

Megafol 1 l

Cu un conținut extrem de ridicat de acid amino (28%), folosind ca îngrăsăminte foliar ajută eficient plantele să depășească efectele stresului. Cu creșterea intensității de fotosinteză ajută la atingerea nivelului superior a randamentului culturilor de calitate... Descriere detaliată
93,30 RON (tax excl.: 73,46 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Cu un conținut extrem de ridicat de acid amino (28%), folosind ca îngrăsăminte foliar ajută eficient plantele să depășească efectele stresului. Cu creșterea intensității de fotosinteză ajută la atingerea nivelului superior a randamentului culturilor de calitate mai bună. Prin efectul transportator sporește absorbarea pesticidelor și a îngrășămintelor pentru plantă. Aceasta ajută absorbția nutrienților și pesticidelor. Îmbunătățeste toleranța la stres a plantelor (îngheț, secetă) Sporește efectul pesticidelor Oferă energie suplimentară pentru planta . Nu este pericol de pârlire Se pot folosi: ca îngrășământ foliar pentru arabili și culturi horticole: fructe (mere, pere, piersici, caise): înainte de înflorire, legarea rodurilor, la creștere a culturilor 250-350 ml / 100 litri de apă Struguri, legume, căpșuni: culturi de câmp deschis 250-350 ml / 100 litri de apă la germinare 150-200 ml / 100 litri de apă timp de 10-15 zile de la plantare Cereale: dupa lăstare 3-3, 5 l / ha la pornire de dezvoltare a tulpinei 3-3,5 litri / hectar Floarea-soarelui, soia, tutun, sfeclă de zahăr, de două ori 3-3,5 l / ha în timpul creșterii vegetative Agent: amino acid 28% (de bază de plante) Nu se poate amesteca cu ulei! Plante cupru sensibili utilizarea în asociere cu soluții cu conținut de cupru nu este recomandat!

Producător
Valagro
Referință
T06992
Greutate
1.31 kg
În stoc
1-10 db
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie