Prosilicon îngrășământ foliar 1l

T10424
Îngrășământ foliar pentru confecționarea țesăturilor cutante a plantelor, împotriva de rupere a boabelor. Prosilicon este un produs special care conține potasiu și silicat. Efectul său este sporit de intensificarea țesutului cutanat al plantelor. Este foarte bun pentru cireșe, vișine, struguri de masă, în cazul în care ploaia în sezonul de matur... Specificație detaliată
111,09 RON (net: 87,47 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Îngrășământ foliar pentru confecționarea țesăturilor cutante a plantelor, împotriva de rupere a boabelor. Prosilicon este un produs special care conține potasiu și silicat. Efectul său este sporit de intensificarea țesutului cutanat al plantelor. Este foarte bun pentru cireșe, vișine, struguri de masă, în cazul în care ploaia în sezonul de maturare poate provoca daune semnificative prin fracturarea boabelor. Conținutul de substanță activă: K2O 10,5% Si (siliciu) 1,4% Utilizare Cultură Metodă de administrare Doză


Cireșe Îmbunătățirea calității fructelor 1,5-3 l / ha


Ardei Îmbunătățirea calității fructelor  1,5-3 l / ha


Roșii Îmbunătățirea calității fructelor 1,5-3 l / ha


Struguri Îmbunătățirea calității fructelor 1,5-3 l / ha


Vișine Îmbunătățirea calității fructelor 1,5-3 l / ha


 Castravete Cordon Îmbunătățirea calității fructelor 1,5-3 l / ha Recomandări tehnologice Prosilicon este un material special cu conținut de potasiu și de silicat.  Efectul său este sporit de intensificarea țesutului cutanat al plantelor. Este foarte bun pentru cireșe, vișine, struguri de masă, în cazul în care ploaia în sezonul de maturare poate provoca daune semnificative prin fracturarea boabelor. Ar trebui să fie folosit ca o metodă de prevenire, strategia "Mantie după ploaie" saici nu este bun, adică din perioada de creștere a boabelor de cel puțin 2 ori în 1 până la 3 litri, maxium cu concentrație de soluție 0,7%. De asemenea, are un efect bun asupra arsurilor solare, care devine tot mai problematică în horticultură. Datorită pH-ului său alcalin și efectului de întărire a țesutului cutane ale plantelor facilitează "înarmarea" plantelor pentru combaterea stresului biotic  (de exemplu, sporește rezistența la boli fungice). Utilizări și doze: Pentru condiționarea legumelor, a strugurilor și a culturilor de fructe, de trei ori (la momentul legării, la începutul dezvoltării fructelor, atunci când 50% din recolte sunt deja maturate) Într-o cantitate de 1,0 până la 3,0 l / ha, cu un maxim de 0,5 până la 0,7%.

Greutate: 1.47 kg
Lăţime: 100 mm
Înălţime: 100 mm
Lungime: 300 mm
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Gyümölcs, Szőlő, Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.