Alga K Plus 1 kg

T10930
Îngrășământ cu conținut ridicat de alge și potasiu pentru viță de vie și fructe, pentru mărirea conținutului de zahăr și colorarea fructelor. Alga K Plus este un îngrășământ foliar foarte bogat în potasiu și alge. Se recomandă utilizarea acestuia de la începutul maturării. Este o combinație de extract de alge și potasiu în el care îmbunătățește... Specificație detaliată
132,63 RON (net: 104,43 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
raktáron info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Îngrășământ cu conținut ridicat de alge și potasiu pentru viță de vie și fructe, pentru mărirea conținutului de zahăr și colorarea fructelor. Alga K Plus este un îngrășământ foliar foarte bogat în potasiu și alge. Se recomandă utilizarea acestuia de la începutul maturării. Este o combinație de extract de alge și potasiu în el care îmbunătățește efectiv calitatea culturii, în principal conținutul de zahăr și substanță uscată, cantitatea de substanțe aromatizante, și contribuie la crearea de culori ale pieței. Pentru a îmbunătăți calitatea producției de struguri și fructe, pentru a crește conținutul de zahăr, se utilizează 3 până la 5 kg / ha, până la 0,7-1,0% De 3 ori de la începutul maturării. Tratamentele trebuie completate cu o săptămână înainte de recoltare!

Greutate: 1 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Dísznövény, Szőlő, Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.