Capcane mol Bros cu indicator de captură

T09550
Capcană ecologică de mol și șoarece de câmp , în care animalul poate intra cu ușurință, dar ieșirea este împiedicat. Cu ajutorul capcanei puteți duce molul la un alt loc, prevenind să vă cauză probleme din nou. Utilizarea capcanei mol (captare vie). 1. Descoperiți cu atenție pasajul subteran de mol sau șoarece de câmp. 2. Plasați capcana în can... Specificație detaliată
27,20 RON (net: 21,42 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Capcană ecologică de mol și șoarece de câmp , în care animalul poate intra cu ușurință, dar ieșirea este împiedicat. Cu ajutorul capcanei puteți duce molul la un alt loc, prevenind să vă cauză probleme din nou. Utilizarea capcanei mol (captare vie). 1. Descoperiți cu atenție pasajul subteran de mol sau șoarece de câmp. 2. Plasați capcana în canalul de trecere, astfel încât să nu intră pământ în ea, și să nu se varsă canalul. Ușa capcanei să fie închisă. 3. Acoperiți orificiul cu pajiște , bord, sau obiecte plate ca lumina și aerul să nu intră în pasaj. Indicatorul de captură să fie vizibil deasupra solului, rotația acestuia înseamnă că a prins animale, mai ales mole. Utilizați întotdeauna mănuși în timpul muncii cu capcană pentru a evita rănirile. Este avantajos ca capcanele de prindere vie să fie utilizate împreună cu alarmă cu ultrasunete. Animalele perturbate sunt prinse mai ușor. Materialul capcanei de mol este plastic.
Greutate: 0.25 kg
Lăţime: 60 mm
Înălţime: 260 mm
Lungime: 60 mm
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.