Zucchini Black Beauty 4 g
  • Zucchini Black Beauty 4 g

Zucchini Black Beauty 4 g

Este un soi tip tufiș. Fructele au formă regulată, cilindrică, sunt ușor striate, coaja este de culoare verde închis, pulpa este albă. Este un soi de dovleac care se poate folosi în mai multe feluri, în funcție de mărimea fructelor culese. Este o plantă care are... Descriere detaliată
2,81 RON (tax excl.: 2,22 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-15 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-15 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Este un soi tip tufiș. Fructele au formă regulată, cilindrică, sunt ușor striate, coaja este de culoare verde închis, pulpa este albă. Este un soi de dovleac care se poate folosi în mai multe feluri, în funcție de mărimea fructelor culese. Este o plantă care are nevoie de căldură. Semănare: în mai, după riscul înghețului, în câmp, la o adâncime de 3-5 cm. Cultura de răsaduri crește timpurietatea și generează o cultură echilibrată. Cantitatea de semințe necesară: 8-10 gr/10 mp. Se pun 2-3 semințe într-un cuib, pe care, după ce răsar, le rărim lăsând 1-2 plante la cuib. Schema de plantare: distanță între rânduri: 100 cm, distanță între plante: 50-60 cm. Recoltă: în iulie-august.
Producător
Kertimag
Referință
T00489
Greutate
0.00 kg
În stoc
10+ db
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie