Dovleac Plăcintar Nagydobosi 3 g

T06452
Este un soi cu perioadă lungă de vegetație, cu vrejul mijlociu. Fructele au formă sferică, ușor turtite, cu o greutate medie de 4-8 kg. Coaja este de culoare gri-argintie, pulpa este de culoare galben-ocru. Se păstrează bine. Este o plantă care are nevoie de căldură. Semănare: în mai, după riscul înghețului, în câmp, la o adâncime de 3-5 cm. Cul... Specificație detaliată
4,04 RON (net: 3,18 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este un soi cu perioadă lungă de vegetație, cu vrejul mijlociu. Fructele au formă sferică, ușor turtite, cu o greutate medie de 4-8 kg. Coaja este de culoare gri-argintie, pulpa este de culoare galben-ocru. Se păstrează bine. Este o plantă care are nevoie de căldură. Semănare: în mai, după riscul înghețului, în câmp, la o adâncime de 3-5 cm. Cultura de răsaduri crește timpurietatea și generează o cultură echilibrată. Cantitatea de semințe necesară: 10 gr/10 mp. Se pun 2-3 semințe într-un cuib, pe care, după ce răsar, le rărim lăsând 1-2 plante la cuib. Schema de plantare: distanță între rânduri: 150 cm, distanță între plante: 200-150 cm. Recoltă: în septembrie-octombrie.
Greutate: 0.006 kg
Lăţime: 1 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 140 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.