Vinete Black beauty 1g

T06412
Specie mediu târziu, generos este potrivit pentru cultivarea pe teren liber și prin răsaduri, de asemenea. Planta formează tufișuri dense, închise, joase. Randamentul său este de 250-300g greutate medie, cu formă rotundă. Pielea este mijlocie violet și are o carne de culoare crem palidă. Vinetele sunt plante exigente în căldură, soare, apă si  n... Specificație detaliată
4,04 RON (net: 3,18 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Specie mediu târziu, generos este potrivit pentru cultivarea pe teren liber și prin răsaduri, de asemenea. Planta formează tufișuri dense, închise, joase. Randamentul său este de 250-300g greutate medie, cu formă rotundă. Pielea este mijlocie violet și are o carne de culoare crem palidă. Vinetele sunt plante exigente în căldură, soare, apă si  nutrienți  Are nevoie de un spațiu bogat în humus, însorit și protejat de vânt. Semănat: de la februarie până în martie într-o seră sau folie încălzită. Adâncimea de semănare: 1 cm. După răsărire transplantăm. Plantare pe teren liber de la mijlocul lunii mai, după ce înghețul a trecut. Semințe: 10 până la 12 g pentru 1000 răsaduri. Spațiere: 80x40 cm. Recoltare: din iulie până în septembrie. Fructele sale carnale pot fi culese, când dimensiunea sa finală a fost deja atinsă, dar  semințele nu au început încă să se coace. Acesta este un semn clar că culoarea semințelor este încă albă.



 

Greutate: 0.003 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.