Castraveți (conserv) Perez F1 1,5g ZKI

T12720
Creșterea sa este puternică, cu frunze de culoare verde închis, cu o maturare uniformă. Este predominant feminin. Fructul este de culoare medie sau verde închis, delicat, subțire, fără amărăciune. Sternul este ușor îndreptat. Este recomandat mai ales pentru culegerea în stare de dimensiuni mici. Este cel mai rezistent hibrid la mucegai. Este tol... Specificație detaliată
11,50 RON (net: 9,06 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Creșterea sa este puternică, cu frunze de culoare verde închis, cu o maturare uniformă. Este predominant feminin. Fructul este de culoare medie sau verde închis, delicat, subțire, fără amărăciune. Sternul este ușor îndreptat. Este recomandat mai ales pentru culegerea în stare de dimensiuni mici. Este cel mai rezistent hibrid la mucegai. Este tolerant la mucegaiul praf și virusul. Este potrivit atât pentru cultivarea plană, cât și pentru cultivarea cu sistem de susținere. Productivitate ridicată.

Greutate: 0.002 kg
Lăţime: 1 mm
Înălţime: 110 mm
Lungime: 150 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.