Arpagic Usturoi 250 g
  • Arpagic Usturoi 250 g

Arpagic Usturoi 250 g

Usturoiul se pune într-un loc însorit, unde valoarea nutritivă a solului este mare, însă nu recent a fost aplicat îngrășământul. Este indicat ca solul să fie săpat adânc. Perioada plantării: la varietăți de toamnă în general la mijlocul lunii octombrie, cele de... Descriere detaliată
19,30 RON (tax excl.: 15,20 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-3 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-3 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Usturoiul se pune într-un loc însorit, unde valoarea nutritivă a solului este mare, însă nu recent a fost aplicat îngrășământul. Este indicat ca solul să fie săpat adânc. Perioada plantării: la varietăți de toamnă în general la mijlocul lunii octombrie, cele de primăvară cât mai devreme, la începutul lunii martie, când starea solului permite acest lucru. Modul de plantare: cu câteva zile înainte de plantare, căpățănile de usturoi se desfac cu mână în căței. Distanță între rânduri: 25-30 cm. Distanță între plante: 10 cm. Lângă sfoară se pune în sol câte un cățel la o adâncime de 3-6 cm, după care suprafață se greblează ușor. Îngrijire: trebuie să avem grijă să îndepărtăm buruienile. Se poate săpa, dar cu grijă, nu prea adânc. Recolta: iunie-iulie, în funcția de data plantării. Usturoiul recoltat se pune la uscat într-un loc acoperit, bine ventilat, după care se curăță.
Referință
T08518
Greutate
0.25 kg
În stoc
10+ db
Internetes cikk
I
Zöldség
igen
Veteményes kert
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

8 mai multe produse din această categorie