Arpagic Usturoi 5 kg

T08519
Usturoiul se pune într-un loc însorit, unde valoarea nutritivă a solului este mare, însă nu recent a fost aplicat îngrășământul. Este indicat ca solul să fie săpat adânc. Perioada plantării: la varietăți de toamnă în general la mijlocul lunii octombrie, cele de primăvară cât mai devreme, la începutul lunii martie, când starea solului permite ace... Specificație detaliată
377,17 RON (net: 296,98 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Usturoiul se pune într-un loc însorit, unde valoarea nutritivă a solului este mare, însă nu recent a fost aplicat îngrășământul. Este indicat ca solul să fie săpat adânc. Perioada plantării: la varietăți de toamnă în general la mijlocul lunii octombrie, cele de primăvară cât mai devreme, la începutul lunii martie, când starea solului permite acest lucru. Modul de plantare: cu câteva zile înainte de plantare, căpățănile de usturoi se desfac cu mână în căței. Distanță între rânduri: 25-30 cm. Distanță între plante: 10 cm. Lângă sfoară se pune în sol câte un cățel la o adâncime de 3-6 cm, după care suprafață se greblează ușor. Îngrijire: trebuie să avem grijă să îndepărtăm buruienile. Se poate săpa, dar cu grijă, nu prea adânc. Recolta: iunie-iulie, în funcția de data plantării. Usturoiul recoltat se pune la uscat într-un loc acoperit, bine ventilat, după care se curăță.
Greutate: 5 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.