Cărucior de pulverizare L Gardena
  • Cărucior de pulverizare L Gardena
  • Cărucior de pulverizare L Gardena-2
  • Cărucior de pulverizare L Gardena-3

Cărucior de pulverizare L Gardena

Cărucior de pulverizare L Suprafața maximă de lucru (± 20): 400 m² Lățime: 0,45 m Capacitate rezervor: 12,5 l Dozare confortabilă Funcția de deschidere / închidere a mânerului permite dozarea precisă a materialului. Cantitatea de material care... Descriere detaliată
266,84 RON (tax excl.: 210,11 RON)
Transport
face
Preluare personală:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-15 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-15 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Cărucior de pulverizare L

Suprafața maximă de lucru (± 20): 400 m²

Lățime: 0,45 m

Capacitate rezervor: 12,5 l

Dozare confortabilă

Funcția de deschidere / închidere a mânerului permite dozarea precisă a materialului. Cantitatea de material care trebuie distribuită poate fi ajustată și pe mâner - nu trebuie să se îndoaie, ceea ce protejează talia.

Rezistent la coroziune și intemperii

Mașina de pulverizare este confecționată din materiale rezistente la coroziune și la intemperii; pur și simplu mențineți-l curat cu apă.

Performanță pe tot parcursul anului

Căruciorul de pulverizare L poate fi folosit cu materiale de diferite diametre, granulate: îngrășământ, semințe, granule, nisip sau sare. Din acest motiv, acesta poate fi folosit pe tot parcursul anului, atât în timpul iernii, cât și în timpul verii.

Pulverizare uniformă

Pulverizatorul special răspândește materialul în mod egal. Capacul glisant din material bicomponent este închis atât de strâns, încât materialul nu poate scăpa accidental după utilizare.  

Pentru fiecare tip de sol

Roțile mari sunt bine etanșate și se deplasează optim pe orice suprafață.

Descriere produs

Pentru răspândirea uniformă a materialelor pe suprafețe medii. Căruciorul de pulverizare GARDENA L este foarte potrivit pentru împrăștierea convenabilă a îngrășământului și a sării de pulverizare în zonele medii. Puteți acționa cu ușurință funcția de deschidere / închidere de pe mâner și puteți ajusta și cantitatea care trebuie livrată. Banda de etanșare de pe capacul încărcăturii brațului este atât de strânsă încât nu se dispersează în nici o poziție, nici în poziție în picioare nici în timpul încărcării sau după utilizare. Cilindrul special de împrăștiere a pulverizatorului GARDENA răspândește substanța în mod egal și precis și numai acolo unde este necesar. Căruciorul este ușor de curățat cu apă.

Producător
Gardena
Referință
T12094
Greutate
1.95 kg
Bio
igen
Pázsit
igen
Szobanövény
igen
Díszkert
igen
Dísznövény
igen
Zöldség
igen
Gyümölcs
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

12 mai multe produse din această categorie