Toro 570 duză r3,7 m (reglabil)

T05789
Mini duzele Plastro Rondo sunt utilizate în principal în agricultură, livezi, legume, produse de patiserie pentru irigații. Poate fi folosit pe tije sau suspendate în sere, corturi din folie. Datorită unui număr mari de accesorii, acesta poate fi ajustat pentru zona care urmează să fie irigată. Duza albastră Plastro Rondo are o scurgere de apă... Specificație detaliată
19,38 RON (net: 15,26 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Mini duzele Plastro Rondo sunt utilizate în principal în agricultură, livezi, legume, produse de patiserie pentru irigații. Poate fi folosit pe tije sau suspendate în sere, corturi din folie. Datorită unui număr mari de accesorii, acesta poate fi ajustat pentru zona care urmează să fie irigată.



Duza albastră Plastro Rondo are o scurgere de apă de 50 litri pe oră. Pe partea laterală a duzelor există o conexiune pentru tija de 8 mm, care poate fi de până la 6 mm cu o extensie a tijei.


Caracteristicile duzei Plastro Rondo:


Injectarea apei: 104 litri / oră (la o presiune de 2 bari)


Culoare: roșu


Duza cu conector de tijă

Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.