K-Rain MiniPro rot. 10 cm

T06324
K-Rain MiniPro este o duză rotativă alimentată cu apă, care este capabil să acopere zona situată între 5.1-9.0 m, în plus față de o presiune de funcționare 2.1 până la 3,4 bar, cu debit de apă 2.84-12.5 l / min . Mini Pro are cinci duze de codare digitale. Unghiul de ieșire al duzei este de 26 °. Duza are un șurub de oțel inoxidabil. Pulverizato... Specificație detaliată
79,03 RON (net: 62,23 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

K-Rain MiniPro este o duză rotativă alimentată cu apă, care este capabil să acopere zona situată între 5.1-9.0 m, în plus față de o presiune de funcționare 2.1 până la 3,4 bar, cu debit de apă 2.84-12.5 l / min . Mini Pro are cinci duze de codare digitale. Unghiul de ieșire al duzei este de 26 °. Duza are un șurub de oțel inoxidabil. Pulverizatorul rotor K-Rain Mini Pro asigură un unghi de pulverizare cuprins între 40 ° -360 °. Duzelul este reglat cu un șurub de reglare special în partea superioară a carcasei, utilizând o șurubelniță cu cap plat. Reglarea este ajutată de un indicator de săgeată din partea superioară a duzelor, care trebuie rotit în funcție de gradul de împrăștiere dorit.


Reglare revoluționară. Reglare ușoară în secunde, la partea superioară a duzei, cu ajutorul unei șurubelnițe simple, uscată sau în funcțiune. 


Reglarea unghiului de la 40 ° la 360 °.


Indicatorul pentru unghiul de împrăștiere brevetat, cu o hartă a indicelui din partea superioară a duzei, indică gradul exact de reglare.


Dispozitivul de reglare a unghiului de deflector are de asemenea un mecanism de siguranță al ambreiajului de alunecare, care împiedică suprareglarea și defecțiunea unității.


Mecanismul inversat, dovedit, brevetat de 20 de an, oferă o inversare continuă pentru a reveni la poziția inițială.


Clapeta de cauciuc de mare capacitate protejează duza de deteriorările externe și, astfel, mărește siguranța operațională.


Cu inelul de alunecare încorporat, puteți seta cu ușurință poziția din stânga în punctul de pornire rotind partea de proiecție.


Datorită gamei largi de duze, proiectarea sistemului poate fi făcută mai flexibilă și, în consecință, adaptată nevoilor individuale.


O supapă de reținere poate fi de asemenea comandată pentru a reduce scurgerile de la duză, economisind astfel apă și făcând sistemul de irigare mai fluid.


Conexiune: filet interior ½ "


Unghiul de împrăștiere reglabil: de la 40 ° la 360 °


Setarea unghiului începe la punctul final de stânga.


Consumul de apă: 2,84 l / p - 12,5 l / s (0,2 m3 / h - 0,8 m3 / h)


Racord: Filet interior 1/2 "


Unghiul de împrăștiere reglabil: 40 ° -360 °


Consumul de apă: 2,84 l / p - 12,5 l / s (0,2 m3 / h - 0,8 m3 / h)


Presiunea de lucru: 2,1 bar până la 3,4 bar


Spațierea recomandată: 5,1 m - 9,0 m


Raza de irigare: 5,1 m - 9,0 m


Ieșire jet de apă: 26 °


Repere: 10 cm (4 ")


Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.