Foarfece de grădină cu nicovală Fiskars PowerStep ™ P83

T11504
Foarfecile de grădină ergonomice Fiskars sunt simple și confortabile. Mulți grădinari și experți consideră că sunt cei mai buni, atât în ​​ceea ce privește valoarea, cât și performanța. Mânerul proiectat ergonomic este realizat din plastic ranforsat cu fibră de sticlă. Ele au un mecanism de blocare ușor de manevrat pentru a proteja lamele din oț... Specificație detaliată
244,84 RON (net: 192,79 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Foarfecile de grădină ergonomice Fiskars sunt simple și confortabile. Mulți grădinari și experți consideră că sunt cei mai buni, atât în ​​ceea ce privește valoarea, cât și performanța. Mânerul proiectat ergonomic este realizat din plastic ranforsat cu fibră de sticlă. Ele au un mecanism de blocare ușor de manevrat pentru a proteja lamele din oțel inoxidabil.


O serie de foarfece de grădină cu protecție pentru degete în condiții de siguranță, foarfece de grădină subțiri Design Power-Lever ™ sau foarfece de grădină paralele sunt găsite pe gamă, care sunt special făcute pentru doamnele și domnii de mică mână în și foarfece de grădină unice PowerGear ™, în care mânerul și rotorul lamei este conectat la un angrenaj pinion unul cu altul , permițând fiecărui deget să exercite puterea în același timp.


Tehnologia PowerStep ™ permite grădinarilor să taie ramuri în 1, 2 sau 3 pași. Instrumentul selectează automat setarea corespunzătoare pentru a reduce forța necesară tăierii. Un nou mecanism revoluționar facilitează fluxul de lucru pentru tineri și persoanele în vârstă, eliminând durerea și sporind plăcerea grădinăritului.


Tehnologia PowerStep ™ permite grădinarilor să taie ramuri în 1, 2 sau 3 pași. Instrumentul selectează automat setarea corespunzătoare, în funcție de grosimea ramurii de tăiat


Cu lamă superioară acoperită cu PTFE


blocare


mână dreapta și stânga


Lame din oțel neaderent

Greutate: 0.179 kg
Lăţime: 93 mm
Înălţime: 26 mm
Lungime: 285 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény, Szobanövény, Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.