Foarfece de gazon Comfort Plus, rotative

T12020
Tăiere ușoară Mânerul cu formă specială oferă o transmisie patentată, optimă, o curbură deosebit de ușoară a forfecării și cea mai bună ergonomie în toate situațiile. Cuțite rotative în 360 de grade Cu o unealtă rapid și ușor de rotit în 360 de grade, atât mâna dreaptă cât și cea stângă poate lucra confortabil. Tăiere curată Lamele cu înveliș... Specificație detaliată
182,09 RON (net: 143,38 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Tăiere ușoară


Mânerul cu formă specială oferă o transmisie patentată, optimă, o curbură deosebit de ușoară a forfecării și cea mai bună ergonomie în toate situațiile.



Cuțite rotative în 360 de grade


Cu o unealtă rapid și ușor de rotit în 360 de grade, atât mâna dreaptă cât și cea stângă poate lucra confortabil.



Tăiere curată


Lamele cu înveliș anti-alunecare asigură o tăiere curată.



Tratament simplu


Datorită aderenței sale confortabile, foarfecele de tuns iarbă se potrivesc bine în mână.



Descriere produs


Foarfece flexibile pentru gazon - confortabile și ergonomice


GARDENA Foarfece de tuns gazon Comfort pentru cosire simplă și precisă locurile greu accesibile din grădină pot fi de asemenea ușor accesate. Mânerul său special asigură transmisia patentată, optimă a puterii, o forfecare deosebit de ușoară a marginii de gazon și cea mai bună ergonomie în toate situațiile. Deoarece puteți roti în 360 °, atât mâna dreaptă cât și cea stângă pot fi utilizate confortabil. Elementele de plastic moi asigură o aderență confortabilă. Cuțitele din oțel inoxidabil, acoperite cu înveliș anti-alunecare, au o înălțime uniformă și o tăiere precisă. Datorită lamei speciale de cuțit, tăierea este uniformă și eficientă în întreaga cuțitului. Brațul glisant face foarfecele ușor de controlat, asigurând o înălțime uniformă de tăiere. Foarfecele pot fi blocate rapid și ușor cu ajutorul unei blocări practice cu o singură mână. Garanția este de 25 de ani.

Greutate: 0.5 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Bio, Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Pázsit, Szobanövény, Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.