Foarfece de grădină S - XL

T12022
Avantaj special Foarfecele de grădină GARDENA sunt confortabile pentru persoanele cu mâna mică și cu mâna mare, de asemenea, deoarece lățimea de prindere poate fi ajustată. Lățimea mică de prindere este deosebit de utilă pentru îndepărtarea rapidă și ușoară ramurilor subțiri, cum ar fi mugurii de somn de exemplu. Confortabil de utilizat Mânerul... Specificație detaliată
147,35 RON (net: 116,02 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Avantaj special


Foarfecele de grădină GARDENA sunt confortabile pentru persoanele cu mâna mică și cu mâna mare, de asemenea, deoarece lățimea de prindere poate fi ajustată. Lățimea mică de prindere este deosebit de utilă pentru îndepărtarea rapidă și ușoară ramurilor subțiri, cum ar fi mugurii de somn de exemplu.



Confortabil de utilizat


Mânerul ergonomic se așează perfect în mână. Elementele din plastic moale din mânerele superioare și inferioare asigură o suprafață antiderapantă și salvează încheietura mâinii la tăiere.



Depozitare sigură


Datorită blocării de siguranță cu o singură mână, foarfecele de tăiere pot fi închise simplu, cu o singură mână și pot fi stocate în siguranță după utilizare.



Principiul de tăiere: lamă dublă


Cele două lame lustruite alunecă alăturate; așa că face o muncă precisă și curată. Foarfecele de grădină sunt alegerea perfectă pentru tăierea florilor și a mugurilor proaspete, fragede.



Descriere produs


Cuțit inferior din oțel inoxidabil, mâner armat cu sticlă, mâner cu unghi variabil, arc încorporat Cu un înveliș anti-adeziv pe lama superioară și cu lama inferioară din oțel inoxidabil, foarfecele de grădină GARDENA Comfort sunt alegerea perfectă pentru tăierea florilor și a mugurilor proaspete. Capul de tăiere deosebit de îngust face deosebit de precis tăierea. Lățimea de prindere variabilă și mânerul proiectat ergonomic asigură un confort maxim în timpul tăierii. Arcul din foarfece nu poate fi pierdut sau contaminat. Foarfecele de tăiere au un sistem de siguranță cu o singură mână pentru depozitarea în condiții de siguranță. Perioada de garanție este de 25 de ani.

Greutate: 0.32 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Bio, Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Pázsit, Szobanövény, Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.