Foarfece de tăiere din aluminiu L Gardena

T12141
Descriere produs Cuțitul inferior este produs din oțel inoxidabil, mâner puternic din aluminiu, cu cuțit detașabil, unghi variabil. Cuțit de precizie cu foarfece de tăiere Comfort GARDENA perfect pentru tăierea crengilor proaspete, verzi. Capul de tăiere deosebit de îngust face deosebit de precis tăierea. Proiectate ergonomic, din aluminiu,  mâ... Specificație detaliată
182,09 RON (net: 143,38 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Descriere produs



Cuțitul inferior este produs din oțel inoxidabil, mâner puternic din aluminiu, cu cuțit detașabil, unghi variabil. Cuțit de precizie cu foarfece de tăiere Comfort GARDENA perfect pentru tăierea crengilor proaspete, verzi. Capul de tăiere deosebit de îngust face deosebit de precis tăierea. Proiectate ergonomic, din aluminiu,  mânerele superioare și inferioare moi asigură un confort maxim în timpul tăierii.



Foarfecele de tăiere au o încheiere practică cu o singură mână pentru depozitare de siguranță. Perioada de garanție este de 25 de ani. 



Principiul de tăiere: dublu-tăiere Cele două lame lustruite alunecă alăturate; așa că face o muncă precisă și curată.



Foarfecele de tăiere Comfort sunt alegerea perfectă pentru tăierea florilor și a mugurilor proaspete.



Confortabil de utilizat



Mânerul din aluminiu ergonomic este poziționat perfect în mână.



Elementele din plastic moale din mânerele superioare și inferioare asigură o suprafață antiderapantă și salvează încheietura mâinii la tăiere.



Cea mai bună calitate posibilă



Foarfecile de tăiere Comfort sunt o investiție pe termen lung.  Garanția de 25 de ani garantează calitatea maximă "Made in Germany"!



Depozitare sigură



Datorită blocării de siguranță cu o singură mână, foarfecele de tăiere pot fi blocate simplu, cu o singură mână și în siguranță după utilizare.

Greutate: 0.2 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Bio, Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Pázsit, Szobanövény, Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.