Folie voal 2,0x100m 19gr/m2
 • Folie voal 2,0x100m 19gr/m2

Folie voal 2,0x100m 19gr/m2

Folia voal de acoperire UV-19 AGRO este o folie albă multifuncțională de greutate 19 gr/m2. Folia extrem de ușoară protejează împotriva vicisitudinilor neplăcute a vremii, - gerurile la sol, vânturi puternice, ploaie, grindină precum și împotriva daunelor... Descriere detaliată
137,48 RON (tax excl.: 108,26 RON)
146,26 RON
8,78 RON (6.0%)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Încă
 • 0

  zile

 • 0

  ore

 • 0

  munute

 • 0

  secunde

o puteți cumpăra pentru atâta!
Folia voal de acoperire UV-19 AGRO este o folie albă multifuncțională de greutate 19 gr/m2. Folia extrem de ușoară protejează împotriva vicisitudinilor neplăcute a vremii, - gerurile la sol, vânturi puternice, ploaie, grindină precum și împotriva daunelor cauzate de insecte, animale și păsări. din cauza țesăturii fibroase este permeabilă la aer, lumină, precipitat, apa de irigare și soluția de pulverizare, oferind astfel un microclimat optim în germinarea și creșterea plantelor. Aplicarea sa duce la rezultate cu randamente ridicate, mai bună calitate a produselor, și la recoltă de mai devreme. Ideal pentru utilizare in legume, salata verde, spanac, ridichi, varză, varză chinezească, castraveți, pepene galben, cartofi timpurii, praz, dovlecei și o varietate de cultivare a plantelor medicinale. Utilizarea foliei AGRO UV-19 este adecvată direct după însămânțare sau plantare. Se acopera vag, fără strângere pe pământ. Marginile trebuie încărcate la fiecare 50 de centimetri. În zone mai mari sau dacă doriți o protecție mai eficientă împotriva dăunătorilor, atunci folia trebuie acoperit la margini cu pământ. Plantele cu flori, de exemplu. căpșuni, castraveți, dovlecei, etc. trebuie să fie dezvelite câteva zile pentru polenizare. Alte plante poate să rămână ambalate până la recoltare. Prin utilizare cu atenție foliile AGRO UV-19 sunt reutilizabile. Stocat la un loc întunecat, uscat. Poate fi folosit atât pe ​​câmp, în grădini, cât și la sere. Combinat cu folia de acoperire negru UV-50 AGRO, efectele benefice pot fi crescute și mai mult. Foliile voal potrivite și pentru grădinăritul organic sunt soluții alternative de a înlocui tehnologiile de producție primeurilor costisitoare și consumatoare de energie. Foliile voal UV-19 AGRO sunt disponibile în lățime de 1.60 m până la 16.00 m, lungime max. 250 m sub formă de rulouri sau pachete de hobby.
Producător
LC Packaging TPI Kft.
Referință
T00711
Greutate
3.80 kg
În stoc
1-10 db
Dísznövény
igen
Értékesítési alapegység
db
Pick-pack-pontban tiltott
igen

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie