Classic tambur de perete pentru furtunuri

T11996
Rolă de ghidaj pentru furtun Tamburul de perete GARDENA 60  cu rolă de ghidaj pentru furtun  facilitează păstrarea furtunurilor de grădină. Tamburul și rola furtunului sunt ușor de realizat de fusul de ghidare al furtunului, care poate fi montat separat pe perete, chiar și pe colț - unde vă simțiți mai confortabil. Ghidajul furtunului asigură o... Specificație detaliată
290,21 RON (net: 228,51 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Rolă de ghidaj pentru furtun


Tamburul de perete GARDENA 60  cu rolă de ghidaj pentru furtun  facilitează păstrarea furtunurilor de grădină. Tamburul și rola furtunului sunt ușor de realizat de fusul de ghidare al furtunului, care poate fi montat separat pe perete, chiar și pe colț - unde vă simțiți mai confortabil. Ghidajul furtunului asigură o rulare lină și netedă a furtunului. Suportul furtunului este fixat pe un perete stabil, cu durată lungă de viață pe metal. După oprirea apei, puteți scoate suportul furtunului și îl puteți transporta confortabil datorită mânerului său integrat. Țeava de conectare unghiulară împiedică ruperea furtunului și asigură întotdeauna curgerea completă a apei. Pe tambur poare fi rulat 60 m de furtun de 13 mm (1/2 "), 50 m de 15 mm (5/8") sau 35 de metri de furtun de 19 mm (3/4 „). Suportul furtunului Classic GARDENA este livrat întotdeauna cu robinete. Cu toate acestea, dacă doriți mai mult debit de apă, suportul furtunului cu ajutorul robinetului de tip Profi (Art. nr. 2801)


pur și simplu poate fi reasamblată la sistemul GARDENA Profi.


După utilizare, puteți trage furtunul pe inhibitorul de  picurare de pe mâner. Acest lucru împiedică scurgerea apei în furtun, astfel încât să nu se piardă. Pentru o irigare mai ușoară.


Ușor de retractat în jos și în sus


Datorită ghidajului furtunului, înfășurarea și rebobinarea sunt de asemenea convenabile. Rola de ghidaj ține furtunul în direcția dorită în timp ce înfășoară furtunul și asigură că furtunul este aranjat ușor. Ghidajul furtunului poate fi montat separat pe perete sau pe colțul casei.



Apa nu se scurge


După închiderea apei, puteți conecta furtunul la amortizorul încorporat. Deci nu se scurge apa după transport sau după utilizare.


Suportul furtunului de perete GARDENA este livrat întotdeauna cu robinete. Este nevoie doar de furtun pentru udare!


Suportul furtunului poate fi înfășurat pe perete și astfel poate fu înfășurat furtunul în poziție dreaptă, cu salvarea spatelui.


Deoarece conectorul furtunului este amplasat în interiorul tamburului în unghi, furtunul nu se rupe și apa continuă să curgă ușor.


Greutate: 5 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.