NatureUp! Kit de irigare pentru colțuri montabil pe robinet de apă  Gardena

T12059
GARDENA NatureUp! sistem de irigare pentru colțuri adaptabil pe robinet de apă Gata de utilizare imediat GARDENA NatureUp! sistem de irigare pentru colțuri adaptabil pe robinet de apă, tot ceea ce este necesar pentru irigarea economică a colțurilor. Kitul poate fi controlat automat de către computerul de irigare GARDENA (care nu face parte din... Specificație detaliată
175,81 RON (net: 138,43 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

GARDENA NatureUp! sistem de irigare pentru colțuri adaptabil pe robinet de apă



Gata de utilizare imediat


GARDENA NatureUp! sistem de irigare pentru colțuri adaptabil pe robinet de apă, tot ceea ce este necesar pentru irigarea economică a colțurilor. Kitul poate fi controlat automat de către computerul de irigare GARDENA (care nu face parte din kit).



Flexibil și ușor de utilizat


Tehnologia simplă de cuplare facilitează configurarea și transformarea sistemului de irigare și crearea unei conexiuni durabile.



Descriere produs


Pentru udarea de până la 12 ghivece de plantare de pe robinet de apă. GARDENA NatureUp! sistemul de irigare cu pentru colțuri adaptabil pe robinet de apă, conține tot ceea ce este necesar pentru irigarea platelor din colțuri fără probleme și cu economisirea apei (până la 12 ghivece de colțuri). Reductorul de presiune poate fi atașat la robinetul de apă cu un adaptor de bază. Irigarea precisă a plantarelor este asigurată de conductele subțiri de scurgere prin sistemul de distribuție a conductelor.



Aflați mai multe


Componente ale sistemului de stoc


1 unitate master 1000, 1 supapă de închidere 4,6 mm, 12 conectori 4,6 mm, 10 bucăți de 4,6 mm, 1 secțiune transversală de 4,6 mm, 13 bucăți de 4,6 mm, 13 prize de 4,6 mm, 12 de tub de irigare prin picurare 14 cm, 11 tub transportoare 16,5 cm, 9 conducte de alimentare de 8,5 cm,


 3 conducte de alimentare 4 cm, 1 tub de distribuție 150 cm


(toate conductele 4,6 mm)


Greutate: 0.5 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény, Szobanövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.