Sapă ascuțită telescopică Fiskars SmartFit™

T11449
 Sapa-lopata telescopică de grădină ascuțită are mâner telescopic și curbat. Lungimea mânerului poate fi ușor reglată în funcție de înălțimea utilizatorului, astfel încât toată lumea să poată lucra în cea mai potrivită poziție. Fabricat în design extrem de ușor, în formă de bretele face prinderea confortabilă. Capul său este realizat din borax d... Specificație detaliată
351,33 RON (net: 276,64 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

 Sapa-lopata telescopică de grădină ascuțită are mâner telescopic și curbat. Lungimea mânerului poate fi ușor reglată în funcție de înălțimea utilizatorului, astfel încât toată lumea să poată lucra în cea mai potrivită poziție. Fabricat în design extrem de ușor, în formă de bretele face prinderea confortabilă.


Capul său este realizat din borax durabil, deci nu doar practic este, dar are și o durată lungă de viață

Greutate: 1.9 kg
Lăţime: 190 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1054 mm
Aviability: 1-4 nap
Culture: Díszkert, Dísznövény, Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.