Mătură de verdeață Fiskars Ergonomic ™

T11492
Uneltele de grădină ușoare Fiskars sunt instrumente care reduc durerile de spate și relaxează munca în grădină. Greutatea lor este scăzută, mânerul este fabricat din plastic cu aluminiu, ergonomic, prindere în formă de picătură. Fiskars a reînnoit familia. La sfârșitul uneltelor se afla un cârlig de poliester. Cu acest cârlig este ușor să mențin... Specificație detaliată
208,61 RON (net: 164,26 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Uneltele de grădină ușoare Fiskars sunt instrumente care reduc durerile de spate și relaxează munca în grădină. Greutatea lor este scăzută, mânerul este fabricat din plastic cu aluminiu, ergonomic, prindere în formă de picătură. Fiskars a reînnoit familia. La sfârșitul uneltelor se afla un cârlig de poliester. Cu acest cârlig este ușor să mențineți ordinea în magazie sau pe peretele magazinului.


Mătură de verdeață ușoară, cu cap larg pentru zonele mari de lucru


Mâner din aluminiu cu acoperire din plastic.


Mâner moale pentru captura sigură

Greutate: 0.875 kg
Lăţime: 610 mm
Înălţime: 45 mm
Lungime: 1840 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Szobanövény, Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.