Master 20-20-20+TE 25kg
  • Master 20-20-20+TE 25kg

Master 20-20-20+TE 25kg

ÎNGRĂŞĂMÂNT CHIMIC PERFECT SOLUBIL ÎN APĂ PENTRU DISTRIBUIRE PRIN IRIGARE CA SOLUŢIE NUTRITIVĂ Îngrăşămintele chimice complexe, cu un set complet de microelemente, ale mărcii MASTER de la firmă VALAGRO, specializată în aprovizionare a substanţelor nutritive ale... Descriere detaliată
317,01 RON (tax excl.: 249,62 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-3 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-3 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

ÎNGRĂŞĂMÂNT CHIMIC PERFECT SOLUBIL ÎN APĂ PENTRU DISTRIBUIRE PRIN IRIGARE CA SOLUŢIE NUTRITIVĂ Îngrăşămintele chimice complexe, cu un set complet de microelemente, ale mărcii MASTER de la firmă VALAGRO, specializată în aprovizionare a substanţelor nutritive ale plantelor, corespund perfect cerinţelor. Îngrăşămintele MASTER sunt bogate în microelemente sub formă de EDTA-chelat care se absorb cu uşurinţă. Datorită acestui fapt, utilizarea lor pe termen lung, reduce posibilitatea apariţiei simptomelor de deficit ale diferitelor microelemente. Este potrivit atât pentru fertilizare foliară cât şi pentru irigare. Împiedică înfundarea sistemului de irigare. Nu conţine clor şi carbonat. Conţine microelemente sub formă de EDTA-chelat. Structură cu microcristale care se dizolvă uşor. 100% solubil în apă. Absorbţie uşoară. Set complet de microelemente. Compoziţie care se adaptează dezvoltării plantelor. EC scăzut. Conţinut ridicat de substanţe active.

Producător
Valagro
Referință
T08320
Greutate
25.00 kg
În stoc
1-10 db
Dísznövény
igen
Zöldség
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie