Universol 4-19-35 Basis 25kg
  • Universol 4-19-35 Basis 25kg

Universol 4-19-35 Basis 25kg

Tip supraponderal cu niveluri crescute de microelemente, potasiu și fosfor. Este recomandat pentru utilizare în combinație cu alte surse de azot la cultivare hidroponică sau de turbă . Este recomandat și pentru soluri nisipoase. Pentru fiecare etapă de creștere... Descriere detaliată
333,42 RON (tax excl.: 262,54 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-15 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-15 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Tip supraponderal cu niveluri crescute de microelemente, potasiu și fosfor. Este recomandat pentru utilizare în combinație cu alte surse de azot la cultivare hidroponică sau de turbă . Este recomandat și pentru soluri nisipoase. Pentru fiecare etapă de creștere o compoziție specială este disponibilă. Universol include toate elementele de micro în formă chelatizată, pentru ca acestea sa pot fi de asemenea usor înregistrate în momentul în care condițiile externe nu sunt ideale, și putem găsi în soluție aditivul de Scotts BrightSolution (R) patentat, care servește produsului un grad ridicat de solubilitate și claritate. În timpul perioadelor de fertilizare intensă - adică în timpul udării mari de vară – asigură furaje complete pentru toate plantele ornamentale de valoare mare. Este recomandat pentru germinarea florilor tăiate, pepiniere cu containere, si pentru toate plantele anuale și cele cu ghivece! Ideal pentru utilizare de fertigare suplimentară, împreună cu toate îngrășămintele Osmocote. Îngrășămintele Universol pot fi răspândite cu toate tipurile de irigare, echipamente de dozare îmreună apa de irigare. Se dizolvă perfect și în apă rece. Un colorant simplifică verificarea concentrației și tipului, și conținutul poate fi recunoscut și în soluție. Universol conține toate microelementele.

Producător
ICL | Everris | Scotts
Referință
T02671
Greutate
25.00 kg
În stoc
1-10 db
Dísznövény
igen
Értékesítési alapegység
db
Biztonságtecnikai Adatlap
Universol-Basis.pdf (pdf tipul fișierului, 136.04k)
Termék ismertető
Universol.pdf (pdf tipul fișierului, 4.37M)

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie