Substral starter gazon 2 kg

T05324
La noile instalații de gazon, îngrășăminte ecologica cu emisie de azot controlat. Riscul de sufocare exclus NPK 18: 22: 5 cu azot de acțiune prelungită Îngrășăminte bogat în fosfor de acțiune specială, lungă. La toate instalațiile gazonului fie vorba despre însămânțare cu semințe sau cu cărămidă gazon - ajută procesul de înrădăcinare și, de ase... Specificație detaliată
151,75 RON (net: 119,49 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
La noile instalații de gazon, îngrășăminte ecologica cu emisie de azot controlat. Riscul de sufocare exclus NPK 18: 22: 5 cu azot de acțiune prelungită Îngrășăminte bogat în fosfor de acțiune specială, lungă. La toate instalațiile gazonului fie vorba despre însămânțare cu semințe sau cu cărămidă gazon - ajută procesul de înrădăcinare și, de asemenea, accelerează creșterea inițială. Hrănește iarba timp de 100 de zile. Granule fără praf de dimensiuni uniforme pentru tratare cu ușurința și efect echilibrat. Îngrășământ CE Dozare: răspândirea cu 20 g / m2 pe peluză.
Greutate: 2 kg
Lăţime: 150 mm
Înălţime: 300 mm
Lungime: 200 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Pázsit
Márka: Substral

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.