Scotts (Everris) Sierrablen Plus Renovator 20+20+8 3 luni 25 kg

T06119
Îngrășământul Sierrablen Plus Renovator 20-20-8 (3 luni) oferă o nutriție adecvată peluzelor reânnoite sau nou înființate. Datorită dimensiunii mini a particulelor poate fi distribuit uniform pe suprafața proaspăt semănată, oferind o aprovizionare continuă cu nutrienți la iarba germinativă, fără riscul de sufocare. Rata de azot este expus într-... Specificație detaliată
606,36 RON (net: 477,45 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Îngrășământul Sierrablen Plus Renovator 20-20-8 (3 luni) oferă o nutriție adecvată peluzelor reânnoite sau nou înființate.
Datorită dimensiunii mini a particulelor poate fi distribuit uniform pe suprafața proaspăt semănată, oferind o aprovizionare continuă cu nutrienți la iarba germinativă, fără riscul de sufocare. Rata de azot este expus într-un mod controlat în aceeași ritm cu creșterea cererii de nutrienți al ierbii, iarba în asa fel este instalat rapid și are o acoperire densă. Conținut ridicat de fosfor sprijină formarea sistemului de rădăcină puternic.Avantajele produsului: poate fi folosit pentru reânnoirea peluzei sau instalații noi de iarbă. Dimensiunea particulelor mini permite distribuție uniformă de nutrienți. Este potrivit pentru tratamentul peluzelor tineri sau gazon în stadiu de germinare. Nu este pericol de sufocare pe suprafața de iarbă tânără. Conținut ridicat de fosfor sprijină formarea sistemului puternic de rădăcină. Iarba în asa fel este instalat rapid și are o acoperire densă. Se distribuie pe o suprafață de iarbă uscată.
După pulverizare zona trebuie udată astfel încât îngrășământul să ajungă la baza ierbii mai ușor și să fie efectul lor mai rapid. Nu utilizați produsul în timpul de îngheț și de secetă. În caz de scarificare (găurire / sau divizare ) îngrășământul trebuie sa fie răspândit după scarificarea sau cu 3 zile înainte pentru a evita distrugerea granulelor de îngrășăminte. 20% azot total (N) 4,6% azot de amoniu (NH4-N) 14,4% azot Uree (Ur-N) 1,0% Uree-formaldehidă (MU-F) 0,5% uree formaldehidă, 20 ° C solubil uree formaldehidă 0,5% nesolubile la 20 ° C 20% fosfor pentoxid 15,0% solubil în apă 8%oxid de potasiu 8,0% solubil în apă 21,0% trioxid de sulf .
Greutate: 25 kg
Lăţime: 410 mm
Înălţime: 140 mm
Lungime: 610 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Pázsit

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.