Buviplant F 2kg

T06254
Este un îngrășământe de acțiune prelungită cu conținut de azot 38%. legat chimic. Permite absorbția de azot al plantelor în funcție de temperatură, apă și sol în timp de 8-14 săptămâni. Ideal pentru toate culturile care sunt tunse de mai multe ori în perioada de vegetație și sunt forțate să crească o masă de verdeață regenerabilă. Acestea includ... Specificație detaliată
68,72 RON (net: 54,11 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Este un îngrășământe de acțiune prelungită cu conținut de azot 38%. legat chimic. Permite absorbția de azot al plantelor în funcție de temperatură, apă și sol în timp de 8-14 săptămâni. Ideal pentru toate culturile care sunt tunse de mai multe ori în perioada de vegetație și sunt forțate să crească o masă de verdeață regenerabilă. Acestea includ peluzele în jurul casei noastre și din parcurile publice, peluzele expuse la stres ridicat, de exemplu terenurile de sport și de golf, dar pot fi utilizate în mod avantajos și în alte culturi horticole și agricole în cazul în care este necesar aportul azotului pe termen lung.

Greutate: 2 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Pázsit

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.