Scotts (Everris) ProTurf 21-05-06+2,5MgO+2,5CaO 2 luni 25 kg

T10260
Linia de produse ProTurf este o combinație nouă unică de îngrășământ granular convențional și particule pavate controlate. Linia de produse ProTurf este o combinație nouă unică de îngrășământ granular convențional și particule pavate controlate. Datorită tehnologiei de pavare Poli-S 25% din conținutul total de N are efect îndelungat de 2 luni. C... Specificație detaliată
337,62 RON (net: 265,84 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Linia de produse ProTurf este o combinație nouă unică de îngrășământ granular convențional și particule pavate controlate. Linia de produse ProTurf este o combinație nouă unică de îngrășământ granular convențional și particule pavate controlate. Datorită tehnologiei de pavare Poli-S 25% din conținutul total de N are efect îndelungat de 2 luni. Conține azot, fosfor și potasiu nepavat care poate fi absorbit imediat și în condiții mai reci. Componentele specifice sunt calciul și magneziul solubil în apă, care promovează înverzirea rapidă și o creștere sănătoasă. Beneficiile produsului. Reacție rapidă (1-7 zile), chiar și la temperaturi scăzute. Microgranule (mărimea particulelor 1,3 - 2,5 mm), cu o valoare buna de răspândire perfectă. Oferă o acoperire densă și la doze mici. Dezvoltarea rapidă și puternică, chiar și la scurt timp după aplicare. Conținut ridicat de calciu și magneziu pentru o peluză rezistentă și verde. Produs fără praf. Pro Turf este un produs dezvoltat mai ales pentru fairwayuri de terenuri de sport și de golf, dar poate fi utilizat și pentru nutrierea suprafețelor de gazon din parcuri comunitare. Se răspândește pe gazon uscat! Udarea după răspândire va intensifica dispersarea și eliminarea nutrienților. Nu se aplică în perioade de secetă sau de îngheț. Doza generală: 200-350 kg / ha 1 sac în funcție de compoziție, este suficient pentru 715-1250 m2 . 21% Azot total (N)1,3% azot amoniu(NH4-N) 19.7%azot de uree(Ur-N) pentoxid de fosfor3.7% solubil în apă 6% oxid de potasiu 6% solubil în apă 2.5% oxid de calciu 2.5% solubil în apă 2.5% magneziu 2.0% solubil în apă 25.0% trioxid de sulf.
Greutate: 25 kg
Lăţime: 410 mm
Înălţime: 140 mm
Lungime: 610 mm
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Pázsit

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.