Scotts Everris | Sierraform GT Preseeder18+22+05 8-10 săptămâni 20 kg

T06196
Acest produs de ultimă generație combină două tehnologii de la ICL: MU2, o formulă de azot cu lanț lung, cu eliberare lentă și matrice SiLK de potasiu-siliciu cu eliberare lentă. Datorită dimensiunilor mici ale granulelor, este o alegere ideală pentru gazon de sport, întreținute intens, cosite joase ( Specificație detaliată
556,51 RON (net: 438,20 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Acest produs de ultimă generație combină două tehnologii de la ICL: MU2, o formulă de azot cu lanț lung, cu eliberare lentă și matrice SiLK de potasiu-siliciu cu eliberare lentă.



Datorită dimensiunilor mici ale granulelor, este o alegere ideală pentru gazon de sport, întreținute intens, cosite joase (<6 mm). SierraformGT oferă un aport optim de nutrienți gazonului, ajutând în același timp la prevenirea efectelor frigului, căldurii, secetei, călcării în picioare și bolilor și permite o creștere uniformă și un efect frumos de culoare.



SierraformGT are o durată de acțiune de 6-8 săptămâni și poate fi folosit pentru întreținerea soiurilor green-, tee-, fairway-urilor și gazonurilor de terenuri de sport.



Perfect pentru semănat, resemănat sau instalarea unui covor de iarbă


Conținutul său de fosfor promovează înrădăcinarea rapidă și puternică


Pe lângă conținutul scăzut de sare, ajută la germinarea timpurie


Rata de eliberare a nutrienților răspunde nevoilor gazonului



Microgranulele SierraformGT Pre-Seeder 18-22-05 (6 până la 8 săptămâni) conțin azot și potasiu cu eliberare lentă în plus față de compoziția tradițională NPK. Ideal pentru plantarea sau instalarea de gazonuri noi. Conținutul ridicat de fosfor promovează formarea rapidă și viguroasă a rădăcinilor.



Folosind tehnologia MU2 și SilK cu recuperare lentă, nu crește prea mult salinitatea solului, astfel încât nu pârjoșește rădăcinile tinere. Rata de absorbție a nutrienților a fost compilată în cel mai potrivit mod pentru înrădăcinarea ierbii.



Aplicați pe o suprafață uscată de gazon! Irigarea după aplicare ajută la distribuție și accelerează explorarea. A nu se utiliza în timpul secetei sau înghețului.



Cositul nu este recomandat timp de 3-4 zile de la aplicare, deoarece mașina de tuns iarba poate ridica granulele. Absorbția de azot atinge doar un nivel predeterminat peste 10ºC.



Dozaj: 20g/m2
Greutate: 25 kg
Lăţime: 410 mm
Înălţime: 140 mm
Lungime: 610 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Pázsit

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.