Buviplant F 5kg

T06253
Îngrășământ azotat persistent cu Conținut de 38% de azot legat chimic. În funcție de temperatură, alimentare cu apă și compoziția solului acesta permite plantei să absoarbă azot în 8-14 săptămâni. Ideal pentru toate plantele care sunt cosite de mai multe ori pe parcursul perioadei de vegetație, ei sunt forțați să educe o masă verde regenerabilă.... Specificație detaliată
161,81 RON (net: 127,41 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Îngrășământ azotat persistent cu Conținut de 38% de azot legat chimic. În funcție de temperatură, alimentare cu apă și compoziția solului acesta permite plantei să absoarbă azot în 8-14 săptămâni.


Ideal pentru toate plantele care sunt cosite de mai multe ori pe parcursul perioadei de vegetație, ei sunt forțați să educe o masă verde regenerabilă. Acestea sunt: gazonurile în jurul casei noastre, și peluze în parcurile publice, suprafețe de gazon expuse de utilizare intensă, de ex. terenuri de sport și de golf, dar poate fi, de asemenea, utilizat în alte culturi horticole și agricole, unde este necesar un aport susținut de azot.

Greutate: 5 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Pázsit

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.