Wuxal Calciu 1l

T08243
Tehnologie recomandată Domenii de aplicare Produsul este destinat să prevină deficitul de calciu, (cum ar fi, de exemplu, marmorarea amară, la leguminoase vârfurile de legume devin putregai, uscat la coaja mugurilor) Prin aditivii săi speciali, cu o valoare favorabilă a pH-ului, cu o cantitate moderată de azot și microelemente complexe, înlocuie... Specificație detaliată
Livrare
block
Produs inactivat nu va mai fi disponibil

Tehnologie recomandată


Domenii de aplicare


Produsul este destinat să prevină deficitul de calciu, (cum ar fi, de exemplu, marmorarea amară, la leguminoase vârfurile de legume devin putregai, uscat la coaja mugurilor) Prin aditivii săi speciali, cu o valoare favorabilă a pH-ului, cu o cantitate moderată de azot și microelemente complexe, înlocuiește calciul mai eficient, ca soluții de îngrășăminte care conțin doar un nutrient (de exemplu, azotat de calciu). Mai mult, prin aditivii săi salvează plantele foarte mult,


oferă o absorbeabilitate de lungă durată și un efect fiziologic excelent, asigurând un fruct de înaltă calitate.


Utilizări și doze fructe semințoase  Pentru a preveni probleme de stocare  De 4-6 ori de la mărimea mică ca nucul a mărului verde până la recoltare, la fiecare 14 zile. Pentru soiurile cu tendință de marmorarea amară, 5-6 l / ha (0,5-0,6%).


pentru soiurile cu tendință mai mică de marmorarea amară 3-4 l / ha (0,3-0,4%). Sîmburoase Pentru a spori rezistența la depozitare și la piață, de 4-6 ori la începutul producției de fructe, la fiecare 14 zile 5-6 l / ha (0,5-0,6%). Pepene


Pentru a crește duritatea cărnii de fructe și pentru a îmbunătăți depozitarea la formarea fructelor 3-5 l / ha (0,3-0,5%) la fiecare 14 zile. căpșune Pentru a îmbunătăți duritatea cărnii de fructe de 2-3 ori cu 6-7 l / ha (0,6-0,7%) înainte de a fi cules. salată verde 


Pentru a preveni uscarea marginilor de frunze după plantare de 2-3 ori la fiecare 14 pe zi 4-5 l / ha (0.4-0.5%).


Brassice Pentru a preveni simptomele deficitului de calciu, îmbunătățirea capacității de stocare de la formarea capului 2-3 × 4-5 l / ha (0,4-0,5%). Roșii, ardei, castraveți


De la începutul creșterii fructelor până la sfârșit la fiecare 10-14 zile pentru prevenirea simptomelor de deficit de calcar,


pentru îmbunătățirea depozitării la 3-5 l / ha (0,3-0,5%).


Combinații sugerate, amestecabilitate


Se amestecă cu pesticide

Greutate: 1.72 kg
Lăţime: 100 mm
Înălţime: 300 mm
Lungime: 100 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Gyümölcs, Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.