Genezis Multivitamine de grădină 0,1 kg

T11532
Îngrășăminte CE Caracteristici principale: fără clor îngrășăminte de sol și  foliar cu acțiune rapidă. Ele sunt potrivite pentru eliminarea rapidă și eficientă a bolilor cu deficiențe de microelemente și pentru dezvoltarea nivelurilor optime de microelemente pentru dezvoltarea frunzelor și a fructelor. Disponibilitatea, transportul intrinsec ș... Specificație detaliată
Livrare
block
Produsul pe moment nu este disponibil. Probabil că va fi disponibil mai târziu.

Îngrășăminte CE



Caracteristici principale:



fără clor


îngrășăminte de sol și  foliar cu acțiune rapidă.


Ele sunt potrivite pentru eliminarea rapidă și eficientă a bolilor cu deficiențe de microelemente și pentru dezvoltarea nivelurilor optime de microelemente pentru dezvoltarea frunzelor și a fructelor.


Disponibilitatea, transportul intrinsec și încorporarea microelementelor sunt foarte speciale, ceea ce face dificilă obținerea cantității corespunzătoare locului de utilizare.


Ele pot fi folosite și în agricultura ecologică



Multivitamine de grădină (G Mikromix struguri-fructe) Concentrat microelement solid: poate fi folosit pentru struguri, legume și alte culturi, pentru prevenirea sau tratarea deficiențelor de micronutrienți. Poate fi utilizat singur sau cu tratamente de protecție a plantelor într-o singură etapă. Prin utilizarea acestuia, pot fi cultivate plante mai rezistente și microelementul necesar dezvoltării armonioase poate fi asigurat.



Se recomandă Linia de produse de vitamine:



Solubilitate extrem de bună în apă.


În culturile ornamentale, deoarece majoritatea plantelor ornamentale răspund foarte sensibil la absența lor, își pierd valoarea lor decorativă la aprovizionare necorespunzătoare.


În culturile de legume, pentru a crea un nivel adecvat al microelementelor


În viță de vie și livadă, pentru cultivarea și întreținerea unei culturi sănătoase.



Beneficiile utilizării:



Deficiențele microorganismelor sunt eliminate rapid și eficient, deoarece ingredientele sunt cele mai ușor de obținut – legări chelat- pentru cultura plantelor.


Crește cantitatea de fructe și îmbunătățește calitatea acesteia. Planta prevăzut cu microelemente este puternic, frumos, cu un randament mai mare și o creștere mai puternică.


Cu utilizarea lor, plantele au  rezistență crescută la boli si condiții mai bune.


 


Sugestii de utilizare:


Fertilizator foliar: se dizolvă 1-2 linguri (10-20 g) de granule în 10 litri de apă, cu agitare continuă, și se pulverizează  manual sau cu un pulverizator pe frunzișul plantelor de tratat.


Soluție nutritivă: Se dizolvă 1 lingură (10 g) de granule în 10 l de apă și se toarnă la rădăcina plantei.



Să evităm fertilizarea foliară în zilele însorite, să alegem orele de dimineață și de seara devreme.


Greutate: 0.1 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.