Yeald Plus 1 l
  • Yeald Plus 1 l

Yeald Plus 1 l

  • Kwizda
  • T06017
Javasolt technológia A termék eredményesen alkalmazható dísznövénytermesztésben is (egynyári-, évelő- és konténeres örökzöld) a gyökeresítés fázisában. Burgonya, cukorrépa, és gyökérzöldségek, valamint palántázott kertészeti növények (paprika, paradicsom,... Descriere detaliată
139,15 RON (tax excl.: 109,57 RON)
Transport
face
Preluare personală:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-4 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-4 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Javasolt technológia A termék eredményesen alkalmazható dísznövénytermesztésben is (egynyári-, évelő- és konténeres örökzöld) a gyökeresítés fázisában. Burgonya, cukorrépa, és gyökérzöldségek, valamint palántázott kertészeti növények (paprika, paradicsom, uborka, dinnye, káposzta félék) gyökeresítésére, termés minőségének javítására, és termésnövelésére kiváló műtrágya. Felhasználás és dózisok Burgonya: 2 leveles kortól a gumóképződésig 1,5 l/ha. Cukorrépa: 2–6 leveles korban 1,8 l/ha. Gyökérzöldségek, káposztafélék, retek: 2–6 leveles korban 1,5 l/ha. Palántázott zöldségnövények: palántázás előtt a gyökerek bemártására 0,05–0,1 %-os oldatban. Palántázás utáni levéltrágyázásra 1,5 l/ha, gyökérhez történő csepegtető öntözéssel 3,0 l/ha dózisban adagoljuk. A Route®-ot, és a Yeald® Plus-t a növény képes gyökéren még hűvös időjárási körülmények között, és levélen keresztül is felvenni, tehát biztosított a rugalmas felhasználási lehetősége. Javasolt kombinációk, keverhetőség A készítmények nem keverhetőek más cinktartalmú szerekkel, foszfortartalmú műtrágyákkal és EC típusú növényvédő szerekkel!
Producător
Kwizda
Referință
T06017
Greutate
1.00 kg
ADR besorolás
Nem Adr Köteles!!!
Dísznövény
igen
Zöldség
igen
Veteményes kert
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie