Fitohorm 39 K 1l

T08444
FitoHorm 39 K Soluție de potasiu Ingrediente: Oxid de potasiu (K2O) 90 g / l Azot (N) 30 g / l Pentoxid de fosfor (P2O5) 60 g / l Chelat EDDHSA Caracteristici: soluție de potasiu de 39 K Potasiul reglează sinteza proteinelor, operațiunea carbohidraților și enzimelor, și joacă, de asemenea, un rol important în respirația și reglarea echilibrului... Specificație detaliată
45,02 RON (net: 35,45 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

FitoHorm 39 K Soluție de potasiu Ingrediente: Oxid de potasiu (K2O) 90 g / l Azot (N) 30 g / l Pentoxid de fosfor (P2O5) 60 g / l Chelat EDDHSA Caracteristici: soluție de potasiu de 39 K Potasiul reglează sinteza proteinelor, operațiunea carbohidraților și enzimelor, și joacă, de asemenea, un rol important în respirația și reglarea echilibrului apei. Îmbunătățește calitatea fructelor, colorarea și conținutul de zahăr, îmbunătățește rezistența plantelor la boli, la frig și secetă.


Este un element ușor mobilizator, absența lui apare pe partea inferioară a frunzelor. Cea mai frecventă simpltome de lipsă este faptul că reglarea turgorului a plantei cauzează o perturbare. Creșterea plantei este inhibată (planta putrezită), se dezvoltă frunziș decolorat. Frecvent este necroza de la marginea frunzei, o culoare maro deschisă de-a lungul vârfului frunzei și a muchiei frunzei.


Aplicând potasiu, putem îmbunătăți procesul de maturare și formarea de culoare. Pentru toate acestea o soluție perfectă poate fi  FITOHORM 39 K lichid, care poate fi utilizată rapid și eficient prin frunziș.


Doza hectar general: 2-6 l / ha


FitoHorm 39 K - etichete


EC-FERTILIZATOR NPK 3-6-9 soluție de îngrășământ fără clor cu agent de chelare,  ca îngrășământ foliar și ca soluție nutritivă pentru toate culturile, pentru nutriție sau prevenirea bolilor de deficiență, pentru vindecare.


Conținutul substanței active:


 - 3% N total de azot, uree în N, solubil în apă


 - 6% P2O5 fosfor


- pentoxid (2,6% P fosfor), solubil în apă


 - 9% K2O oxid de potasiu (7,5% K potasiu), solubil în apă


- EDDHSA de chelatare.


Aplicare:


 - pentru fertilizarea frunzelor: 5-8 l / ha / ocazie, în grădină  1-2% (1-2 dl / 10 l apă)


- pentru soluție nutritivă: 0,1 până la 0,5% (1-5 l / 1000 l apă)


Tratamentele pot fi repetate de 2-6 ori în timpul sezonului de creștere, în funcție de gradul de deficit nutrițional.


Poate fi folosit și cu pesticide, dar se recomandă să se ia în considerare amestecarea în prealabil.


Perioada de valabilitate: Perioada de valabilitate timp nelimitat, în ambalaje originale, sigilate, departe de alimente, băuturi și alimente de animale, într-un loc uscat, acoperit, răcoros, dar fără îngheț.


Se va evita scurgerea, picurarea, contactul cu pielea, posibila ingestie sau contactul ocular al agentului concentrat.


Agentrul ajuns pe piele sau în ochi trebuie spălat cu multă apă .


Nu puneți produsul și ambalajul acestuia în râuri, lacuri sau rezervoare.

Greutate: 1.25 kg
Lăţime: 100 mm
Înălţime: 100 mm
Lungime: 300 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.