Biokal 01 5 l

NATUR Biokal 01 amplificator natural de plante și produs de protecție a plantelor O soluție naturală simplă pentru a spori și a proteja vitalitatea plantelor! Biokal 01 este un extract natural care sporește vitalitatea plantelor, oferind toate... Descriere detaliată
109,92 RON (tax excl.: 86,55 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-3 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-3 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

NATUR Biokal 01 amplificator natural de plante și produs de protecție a plantelor

O soluție naturală simplă pentru a spori și a proteja vitalitatea plantelor!

Biokal 01 este un extract natural care sporește vitalitatea plantelor, oferind toate substanțele nutritive necesare creșterii pentru toate tipurile de plante, și nu este îngrășământ. 100% ecologic, sigur pentru plante și animale și este util și pentru mediul natural prin reducerea utilizării îngrășămintelor scumpe. Biokal 01 este îmbuteliat într-o soluție gata de utilizare gata pentru utilizare imediată și simplă. Este extrem de concentrată, făcându-l o modalitate ușoară și eficientă de a crește plantele mai sănătoase și mai vibrante.

Utilizări recomandate:

1.) Pansamente pentru semințe bio pentru o agricultură durabilă

Pansamentul adecvat pentru semințe poate completa germinarea completă a semințelor, potențialul pentru dezvoltarea robustă a plantelor și randamente mai mari.

Împrăștierea semințelor cu agenți naturali este o metodă accesibilă și eficientă pentru a completa potențialul de germinare completă a semințelor, dezvoltarea robustă a plantelor, dezvoltarea rapidă și, prin urmare, un randament mai mare. Pentru agricultor, aceasta este, de asemenea, una dintre cele mai mici investiții financiare pentru creșterea productivității și creșterea profitabilității.

este un pansament natural și stimulează creșterea rădăcinilor.

conține, de asemenea, ingrediente care stimulează dezvoltarea microbilor nativi din zona rădăcinii.

o performanță de încredere dovedită atât în ​​zonele de precipitații scăzute, cât și în cele mai înalte și aplicabilă tuturor tipurilor de sol.

De ce se pansează semințe?

După plantarea semințelor, este important ca germinarea să aibă loc în mod egal și rapid. Dacă solul este prea frig, germinarea poate fi întârziată și semințele pot fi deteriorate, germinate neuniform, astfel încât, în unele cazuri, semănatul se repetă. Îngrijirea semințelor este deosebit de importantă în zonele unde solul este rece și umed (în special cu perturbări ale solului sau miriște limitată) și zone cu umiditate scăzută. Tratamentele sunt, de asemenea, eficiente împotriva unei game largi de probleme, cum ar fi putregaiul de semințe, bolile de răsaduri și agenții patogeni din sol. 

Pansarea semințelor cu substanțe naturale poate face ca anumite fosfați găsiți în sol să fie ușor accesibili pentru plante, să promoveze captarea azotului, dezvoltarea rădăcinilor și germinarea rapidă, să stimuleze diviziunea celulară și să crească toleranța la stres. În plus, acest tip de tratare a semințelor poate crește vitalitatea plantelor tratate și le poate ajuta să reziste ciupercii și să evite deghizarea. Rezultatele tratării cu materiale naturale sunt de obicei:

creșterea timpurie a rădăcinilor și rădăcini mai mari,

o tulpină mult mai puternică, care deține mai mult randament sporit.

Sistemul radicular mai mare oferă plantei un acces mai bun la apă și nutrienți, ceea ce are ca rezultat o stare de sănătate mai bună pe tot parcursul vieții plantei.

Caracteristica naturală de dezvoltare a plantelor este aceea că în jurul rădăcinilor se formează o zonă cu "nutrienți epuizați", iar pentru a avea acces la noi surse de nutrienți, planta (1) crește mai multe rădăcini și fire de păr rădăcină sau (2) dezvoltă o relație simbiotică cu o ciupercă a cărei fungi sunt capabili pentru a ridica substanțele nutritive și pentru a le transporta pe plante. Cele mai multe plante tubulare pot face astfel de conexiuni, acestea sunt ciupercile Mikorrhiza de tipul mycorrhiza care pot trăi pe plante și pe cele care penetrează planta. .

Pansamentul pentru semințe poate "coloniza" rădăcinile și poate porni fire de rădăcini în solul înconjurător. Aceste fibre formează o punte care leagă rădăcinile plantei de o suprafață mare (de până la 200 de ori mai mare decât zona rădăcinii) față de solul înconjurător și acționează ca o "conductă" prin care planta hrănește nutrienții. În schimb, planta emite, prin rădăcinile sale, compuși care stimulează creșterea ciupercii. Eficiența ciupercilor este determinată de prezența microorganismelor de sol precum Bacillus sp. încurajează, de asemenea. Aceste bacterii, dintre care multe sunt aerobe, afectează colonizarea rădăcinilor și acționează prin producerea de vitamine, hormoni și alți compuși care promovează creșterea fungică. 

Cea mai cunoscută caracteristică a ciupercilor este că pot îmbunătăți creșterea plantelor în solurile cu fosfat scăzut prin transportul de fosfați către plante. Alte avantaje asociate cu colonizarea rădăcinilor fungice includ azot, potasiu, magneziu, cupru, zinc, sulf, bor, molibden și altele asemenea. pentru a ajuta la creșterea absorbției. Mai ales pentru asocierea microbilor și ciupercilor a solului elementele neaccesibile din sol sunt făcute de microbi pentru a fi solubili în apă. Acestea sunt apoi absorbite de ciuperci și transportate către plante prin intermediul "conductei" fungului.

Ciupercile pot crește rezistența la boli de rădăcini a plantelor împotriva agenților patogeni, în special când ciupercile au fost capabile să se așeze în sistemul radicular cu mult înainte de atacul agenți patogeni. Rolul important al ciupercilor este acela de a crea friabilitatea solului prin atașarea particulelor de sol la masa filamentoasă și producerea de materiale lipicioase care țin împreună aceste particule. În primul rând datorită unei alimentații mai bune a plantei, colonizarea fungică îmbunătățește, de asemenea, toleranța la secetă a plantei.

Deformarea structurii solului, de exemplu prin apelare, poate deteriora legăturile de rețea ale ciupercii cu rădăcinile plantelor. Cantitatea de fungi scade datorită dispariției excesive și inundațiilor. Nivelul de activitate al ciupercilor poate fi determinat prin examinarea procentului de colonizare din sistemul radicular al plantei.

2.) Îmbunătățirea solului

De obicei, este folosit ca un balsam general înainte de ecloziune pentru a îmbunătăți echilibrul ecologic al solului.

Factori precum ploaia acidă, substanțele chimice agricole și aceeași cultură pot deteriora solul și pot face imposibilă creșterea microorganismelor de bază.

Utilizând amplificatorul de vitalitate al plantei Biokal 01, dezvoltarea și echilibrul corect al acestor microorganisme pot fi menținute. Este recomandat pentru utilizarea în grădinărit acasă, precum și în exploatarea, cultivarea durabilă a plantelor.

El întărește rădăcinile și permite plantei să utilizeze mai eficient nutrienți și minerale în sol.

îmbunătățește gestionarea apei în plante, face planta mai rezistentă în timpul secetei sau a precipitațiilor neregulate,

Creează frunze mai puternice, mai veridice, o condiție prealabilă pentru fotosinteză și dezvoltare ulterioară

Îmbunătățește rezistența plantelor la dăunători și la condițiile meteorologice extreme

materia organică, sărurile minerale și oligoelementele din medicament pot crește mult timp capacitatea de transfer a mineralelor din sol.

3.) Fertilizarea

Surprinzător, plantele preiau substanțele nutritive mai eficient pe stomele din frunze (pori de plante) decât prin rădăcini. Plantele în creștere pot fi stimulate prin pulverizarea acestora cu o soluție de îngrășământ foliar natural Biokal 01 la intervale specificate.

Nu numai că poate fi folosit ca un agent robotic general, ci și o modalitate bună de a stimula și re-energiza imediat plantele stresante, obosite sau bolnave.

Informații despre îngrășăminte:

Studiile au arătat că hrănirea prin frunze poate fi de 8-10 ori mai eficace decât prin intermediul solului.

Până la 90% din materialele utilizate ca îngrășăminte foliare ajung la rădăcinile plantei în mai puțin de o oră.

Hrănirea prin frunziș este o modalitate eficientă de a compensa deficiențele solului și absorbția nutrienților din soluri sărace.

Astfel, aplicarea cea mai eficientă și mai economică a produsului Biokal 01 este pulverizarea frunzelor. Acest lucru trebuie repetat de mai multe ori, de preferat la intervale de 3 săptămâni.

În timpul etapelor principale ale ciclului complet de creștere a plantei (de exemplu, germinarea, dezvoltarea rădăcinii și a frunzei, arbuști, deshidratare, apariția inflorescenței (boboci de flori), înflorire, răsaduri de producție), trebuie asigurată o alimentare adecvată a nutrienților pentru a se asigura că planta tratată se dezvoltă în modul cel mai optim.

Pulverizarea poate fi făcută și cu o singură sticlă de pulverizare. În grădini mici, soluția Biokal 01 poate fi aplicată cu echipament de pulverizare portabil sau manual, la o diluție adecvată.

4.) Alarmă naturală a dăunătorilor

Abordarea logică a controlului dăunătorilor este de a echilibra diferitele organisme din curte sau grădină. Într-un ecosistem divers, populațiile dăunătoare sunt reglementate în mod natural. Se recomandă utilizarea celor mai puțin toxice produse în formarea echilibrului pentru a minimiza daunele cauzate insectelor utile.

Dacă sunt prezenți dăunători de grădină, trebuie utilizată mai întâi metoda cea mai puțin toxică: Biokal 01 este o soluție bună. Ea funcționează ca un obstacol sau, ca și sârmă ghimpată, dăunătorii ca de exemplu furnicii, o ține departe. Conținutul special de ulei esențial oferă o protecție eficientă împotriva furnicilor fără a amenința copiii și animalele de companie.

Conținut special de ulei esențial

Datorită conținutului său special de ulei esențial este foarte eficient împotriva diverselor dăunători de plante (afide, insecte, acarieni, etc.). Pentru a proteja cel mai bine planta împotriva unui parazit sau agent patogen, tratamentul trebuie repetat de mai multe ori (de obicei de trei ori) pentru a fi eficient împotriva unei noi generații de dăunători, precum și a altor pesticide convenționale.  

Patogenii

Acest produs reduce proliferarea multor virusuri, bacterii și ciuperci și ar trebui utilizat singur sau în combinație cu alte substanțe pentru controlul agenților patogeni. De asemenea, este foarte eficient împotriva Erwinia amylovora.

Care sunt problemele pe care le poate rezolva familia de produse Biokal?

Absența humusului

Biohumus este o componentă de bază a fiecărui membru al familiei de produse Biokal, care furnizează o nutriție pe termen lung în forma corectă (soluție și cub).

Secetă

Din păcate, nu putem încă să influențăm vremea, deși vom face tot posibilul pentru a preveni efectele acestuia. Biokal îmbunătățește managementul apei al plantei, făcând o bună utilizare a precipitațiilor inegale, ajutând la vegetație în perioadele de uscare.

Cultură mică (rădăcină, sfeclă, zmeură, căpșuni, măr)

Cultură mică se datorează parțial secetei și deficitului de nutrienți, parțial datorită soiului plantelor. Planta tratată cu Biokal - deoarece este sănătoasă și puternică și echilibrul de apă este întărită - aduce un ochi mai mare, un volum mai mare și o cultură mai sănătoasă.

Perioada scurtă de înflorire, puține semințe fertilizate

BIOCAL HEATER PLANT prelungește perioada de înflorire, îmbunătățind astfel proporția semințelor fertilizate (raportul de legare). În cazul floarea-soarelui, de exemplu, utilizarea tehnologiei Biokal reduce semnificativ formarea semințelor goale.

Conținutul de gluten din grâu este scăzut

Folosind Biokal - pe lângă creșterea cantității - conținutul de gluten de cereale crește și calitatea se îmbunătățește. Reputația de boabe excelente maghiare poate fi restaurată!

Biokal 01 este un pansament natural, fără otravă, dovedit de anii de cercetare!

caracteristici:

100% organic și natural

Nu este toxic

ușor de utilizat

eficient pentru toate tipurile de plante

concentrat pe termen lung de depozitare

rentabil (soluție concentrată, diluată)

îmbunătățește sănătatea generală și caracteristicile biochimice ale plantelor,

întărește sistemul imunitar (rezistența naturala) a plantelor,

ajută la integrarea completă a rezervelor fiziologice în timpul ciclului de vegetație al plantelor și stimulează procesele metabolice normale

plantele sunt mai rezistente la condițiile de creștere nefavorabile,

ajută plantele să supraviețuiască perioadele critice pe parcursul întregului ciclu de creștere

accelerarea creșterii

frunzele sunt mai mari, mai strălucitoare și, prin urmare, bogate în clorofilă,

ajută plantele să înflorească mai mult, creșterea timpului de înflorire,

fructe mai bune, mai mari, mai bogate: calitatea fructelor / roadelor se îmbunătățește, crește cantitatea.

Cultură de plante Utilizatori mici Utilizatori mari / ha Propunere tehnologică

Cereale:  0,6L / 10L de apă, 10L / 300L de apă 1x după incubație și 1x la înflorire

Pansamentul semințelor 3L / 10L de apă pentru însămânțare și sămânță de 350 kg, se amestecă, după 1-2 zile însămânțare

Fructe de pădure, leguminoase 0,6L / 10L de apă 10L / 250L de apă 16-21 zile 3-4 pulverizare pe parcursul unei perioade de vegetație

Struguri   1L / 10L de apă după înflorire Biokal 02 12L / 300L de apă după înflorire Biokal 02 12 zilnic 5 iunie - 25 iulie. De asemenea, este important să se amestece cu alte fungicide la momentul infecției.

Flori   0,7 l / 10 l de apă 12 L / 250 l de apă, timp de 10-12 zile

Arbuști ornamentali, peluze 1L / 10L de apă 12L / 300L de apă, la fiecare 15-20 de zile

Legume   0,5L / 10L  de apă 10L / 250L de apă Pentru decapare și răsaduri după plantare la fiecare 10 zile

Pomi fructiferi 0.8L Biokal 01-02 la 10L de apă 12L Biokal 01-02 la 350L  de apă  la 14 zile - spălare și după  înmugurire

Pregătirea materialului pulverizat:

Adăugați o cantitate de Biokal 01 pentru a pregăti o unitate de soluție de pulverizare la 10 litri de apă într-un recipient curat. Amestecarea apei și a pulverizantului poate fi efectuată în siguranță în turnul de pulverizare sau în rezervorul adaptorului de pulverizare. În ambele cazuri, trebuie respectate instrucțiunile de utilizare relevante.

Pregătirea pulverizatorului:

Pulverizatorul sau adaptorul trebuie să fie pregătit conform descrierii din instrucțiunile de utilizare. Este important ca presiunea necesară pentru pulverizare să fie ajustată precis și viteza echipamentului să fie determinată în prealabil. După pulverizare, echipamentul este spălat cu apă curată.

Securitate:

Noi producem Biokal 01 conform liniilor directoare pentru produsele ecologice. Materialele utilizate în procesul de fabricație provin din surse organice și durabile care respectă orientările organice și lista substanțelor autorizate. Biokal 01 NU conține substanțe chimice sintetice, ingrediente de origine animală, produse de origine animală, dejecții sau subproduse de dejecții.

Ecologic, nu dăunează animalele, planteloe și oamenii.

Ingrediente:

extract special de apă termică din plante diferite (57%)

biohum esență (38%)

uleiuri volatile (5%)

Datorită conținutului său special de ulei esențial este foarte eficient împotriva diverselor dăunători de plante (afide, insecte, acarieni, etc.). Pentru a proteja cel mai bine planta împotriva unui parazit sau agent patogen, tratamentul trebuie repetat de mai multe ori (de obicei de trei ori) pentru a fi eficient împotriva unei noi generații de dăunători, precum și a altor pesticide convenționale. în cazul.

Continutul ingredientului activ:

macro și microelemente, substanțe nutritive,

aminoacizi,

alți acizi organici,

rădăcini agenți de creștere,

enzime,

proteine,

vitamine,

minerale: cationi (1007,30 mg / l) și anioni (2240,70 mg / l)

Producător
Biokal International Kft.
Referință
T12474
Greutate
5.00 kg
În stoc
1-10 db
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie