Novosil 1 l

T12686
Novosil este un ser pentru condiționarea plantelor care poate fi utilizat și pentru plante cu flori   Este un stimulent natural al sistemului imunitar și al creșterii care este eficient în prevenirea infecțiilor fungice   Autorizație NSBIH 04.2 / 1587-2 / 2012, modificată cu rezoluția 04.2 / 1324-4 / 2018.   Preparatul este o emulsie apoasă a e... Specificație detaliată
96,74 RON (net: 76,17 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Novosil este un ser pentru condiționarea plantelor care poate fi utilizat și pentru plante cu flori


 


Este un stimulent natural al sistemului imunitar și al creșterii care este eficient în prevenirea infecțiilor fungice


 


Autorizație NSBIH 04.2 / 1587-2 / 2012, modificată cu rezoluția 04.2 / 1324-4 / 2018.


 


Preparatul este o emulsie apoasă a extractului obținut din acul de pin siberian. Produsul a fost dezvoltat de cercetători din Novosibirsk Academic City. Deoarece Novosil este fabricat din ingrediente naturale pure, utilizarea acestuia este ecologică și benefică ecologic.


 


 


Cum funcționează Novosil?


 


Novosil a fost dezvoltat pentru tratarea semințelor înainte de însămânțare și tratamentul foliar în faza activă a creșterii plantelor. Are referințe de aplicare pentru toate legumele, cerealele, culturile industriale, fructe cultivate sub formă de pom, arbust sau tufiș etc.


 


Efectul preparatului se bazează pe conținutul de acid triterpene extras din ace de pin, care, prin stimularea sistemului imunitar al plantei, are ca rezultat:


 


Reduce sensibilitatea plantei la boli fungice de 2-4 ori;


Crește rezistența la factori externi nefavorabili (îngheț, secetă);


Accelerează germinarea seminței și crește capacitatea de germinare și activitatea inițială de creștere;


Accelerează maturarea fructelor cu 3-6 zile;


Crește randamentul cu 2-4%;


Pierderile de depozitare sunt reduse semnificativ.


 


La ce să se acorde atenție?


 


Novosil nu vindecă planta, adică nu este folosit pentru a trata o boală a plantelor care s-a dezvoltat deja.


 


Cu toate acestea, utilizarea acesteia crește semnificativ rezistența plantei la o gamă largă de fitopatogeni, ceea ce reduce semnificativ probabilitatea de dezvoltare a bolii în sine. Deoarece Novosil este fabricat dintr-o sursă naturală, componentele sale sunt degradate în mod natural în mediu și utilizate în procesele metabolice ale plantelor și microflorei solului, astfel încât acestea să nu se acumuleze în culturi sau în corpul uman și animale.


 


Informații tehnice


 


Ingredient activ: amestec natural de acizi terpenici obținuți din acul de brad sibian.


 


Ingredient activ: Concentratul original conține 100 g extract de plantă / litru, adică 10% greutate / volum


 


Într-o soluție intermediară de lucru, 5 g extract de plantă / litru, adică 0,5% greutate / v


 


Forma de preparare: emulsie apoasă


 


Produsul este comercializat ca o soluție intermediară gata de utilizare.


 


Mixabilitatea produsului: compatibil cu îngrășăminte foliare cu alge vii GeoSan Ltd. (AlgaSanBa), îngrășăminte lichide de cap și foliar (linia de produse GeoLomb), startere pentru soluții (produse GeoStart) și formulări de microelement lichid de nouă generație (produse GeoMicro) și erbicide cele mai multe dintre ele pot fi utilizate în amestec de rezervoare.


 


Clasificarea pericolului: există un risc scăzut pentru sănătate pentru animale și oameni, prin ingestia soluției de lucru. Atunci când este aplicat pe plante sau sol, produsul este complet inofensiv atunci când este utilizat conform indicațiilor.


 


Ghid de utilizare


 


Agitați bine înainte de utilizare. (Obligatoriu!)


 


Novosilul este o emulsie apoasă, ceea ce înseamnă că picăturile mici dintr-o altă fază lichidă sunt prezente într-un lichid, astfel încât ingredientul activ tinde să se stabilească sau să formeze picături mai mari prin contopirea celor mai mici. Aceasta poate fi o problemă, deoarece nu distribuie uniform ingredientul activ, adică nu poate fi distribuit uniform pe suprafața plantei care trebuie tratată. Această condiție poate fi eliminată agitând puternic preparatul în recipient.


 


 


Doze de aplicare în raport cu soluția intermediară de lucru


 


Înainte de utilizare, concentratul de Novosil trebuie format într-o soluție de lucru. Primul pas în acest sens este asigurarea condițiilor de funcționare, deci Geosan Kft. O va face în avans și va elibera soluția de lucru rezultată. Utilizatorul toarnă soluția intermediară de lucru în rezervorul aplicator după agitarea sau amestecarea din nou și o diluează cu apă de temperatură ambientală până la o concentrație de aplicare (soluție de lucru a aplicației) (vezi secțiunea de mai jos).


 


Specificații pentru culturile autorizate:


 


pentru a îmbunătăți starea și rezistența cerealelor


pentru tratamentul semințelor 1 litru de soluție intermediară de lucru diluat la 10 litri cu apă (soluție de lucru pentru tratarea semințelor)


1 l soluție intermediară de lucru (la grâu 0,6 l soluție intermediară) la fiecare hectar diluată la 300 l cu apă (soluție de lucru aplicată)


pentru a îmbunătăți starea tomatei și pentru a-i crește rezistența de 3 ori (la deschiderea primei flori a primei, a doua și a treia inflorescențe), 1 litru de soluție de lucru la hectar diluat cu apă până la un volum de 300 l


 pentru îmbunătățirea stării viilor


 și să-și crească rezistența aplicat de 2 ori, la începutul înfloririi și 12 zile mai târziu, în 1 l soluție intermediară de lucru diluată cu apă la 600 l, pulverizată pe frunză.


 


Aflați mai multe despre utilizarea produsului Novosil


 


Tratamentul semințelor înainte de semănat


 


Cu 2-3 zile înainte sau imediat înainte de însămânțare, sămânța este umezită cu soluție de tratare a semințelor timp de 30 de minute (vezi și tabelul de mai jos). Semințele tratate se păstrează într-un loc umbrit, bine ventilat până la însămânțare.


 


Aplicarea Novosil pe o plantă


 


Soluția de lucru a produsului este aplicată pe suprafața plantei printr-un dispozitiv de pulverizare foliar sau pulverizator, în funcție de cultura tratată. Conform cercetărilor Institutului de Apicultură și Apicultură al Centrului pentru Conservarea Genelor Animalelor (Gödöllő), produsul nu este dăunător albinelor, de aceea poate fi folosit în înflorire și este recomandat cu tărie.


 


Tratamentul repetat cu Novosil se administrează de obicei după 2-3 săptămâni.


 


Aplicarea Novosil în dimensiuni de cameră și grădină


 


Pentru uz interior, soluția intermediară de lucru este diluată la un volum de cel puțin 100 după agitare, umplută într-o sticlă de pompă, un pulverizator mic și aplicată pe suprafața plantei.


În producția comercială a culturilor, orice semință poate fi tratată cu o soluție de lucru obținută din soluția intermediară de lucru, turnând-o de 10 ori mai mult decât volumul de apă și amestecând-o. Semințele sunt înmuiate timp de 30 de minute, soluția este aruncată, semințele sunt clătite cu apă și aruncate. Tratamentul promovează o creștere viguroasă a plantelor.


 


Greutate: 1 kg
Lăţime: 100 mm
Înălţime: 100 mm
Lungime: 300 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.